claudiaaudia
Fanka BB :)
Nie wymiotuje ale mam mdlosci i to o 24. Takie ze umieram. Najem sie czegos a potem cierpie. Nic mi nie smakiuje. Albo zjadlabym cos takiego czego chyba nawet nie wyprodukowali. Z amelka bylam pelniejsza energi i jakos
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Że dopiero po ciąży. Ja po porodzie byłam na kontroli jak skończyłam @ (który dostałam idealnie jak skończyłam połóg) i więcej nie poszłam, bo strasznie się bałam, że będzie mi to wypalać. Dopiero byłam teraz, latem, żeby skontrolować stan podwozia jak się zaczynaliśmy starać o drugie. I generalnie nadżerka straszna. Czyli nie było cudownego wyleczenia przez ciążę
na co po cichu liczyłam 
Tarantina - a u mnie by się zgadzało, że to od nadżerki, bo mam odkąd pamiętam. Ale moja gin z kolei mówi, że jak się planuje dziecko to się nie wypalaŻe dopiero po ciąży. Ja po porodzie byłam na kontroli jak skończyłam @ (który dostałam idealnie jak skończyłam połóg) i więcej nie poszłam, bo strasznie się bałam, że będzie mi to wypalać. Dopiero byłam teraz, latem, żeby skontrolować stan podwozia jak się zaczynaliśmy starać o drugie. I generalnie nadżerka straszna. Czyli nie było cudownego wyleczenia przez ciążę
na co po cichu liczyłam
Ja odkąd się staram mam takie cyrki z tym cyklem!!! To chyba są jakieś urojenia. Bo ok - plamiłam zawsze od porodu, ale tak ze trzy dni. A odkąd się staram to same widzicie - teraz nawet tydzień.