Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zobacz załącznik 716822Dziewczyny ja juz po wizycie. Kazal powtórzyć mocz i glukozę i dzwonić do niego z wynikami ale recepte na antybiotyk wypis al w razie czego ! Poza tym okej . USG zrobione, pięknie widać Malenstwo. Jest większe niż powinno bo odpowiada 10 tygodniowej ciazy choć nie wiem.dlaczego skoro dokladnie wiem kiedy bylo zaplodnienie?! Ale lepiej ze większe niz mniejsze prawda?? Ma 2.2 cm piękne raczki i nóżki oraz pępowine! Jestem taka szczęśliwa ze wszystko jest dobrze..... kochane do roboty bo piękny czas przed Wami!!
A ja wczoraj mialam 37.2![]()
Tarantina super! Gratulacje :* ja mimo wszystko lubilam chodzic na te badania![]()
Ja za to ostatnio mysle, ze to zly czas na drugie dziecko. Z m mamy spiecia jak juz sie widzimy. Fifi daje w kosc. Nie umiem sie ogarnac z niczym. Ehwiecznie cos
Serio w tym miesiacu nie bardzo mi pasuje .. ehale kurde mialam spokoj juz z infekcjami dlugo, dlugo, a tu znowu dostalam .. z Fifim to byl pierwszy objaw. Oczywiscie nie nakrecam sie bo w tym miesiacu nie za specjalnie czekam na 5tego