reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Tarantina ale super!!!! Mam nadzieję, że tylko badania źle wyszły i wszystko będzie ok za drugim razem! Śliczne bobo!

Dziewczyny, czy któraś robiła badania hormonów? Rozważam to, bo nie podobają mi się te moje plamienia - tydzień przed okresem? Albo jasna krew, albo takie ciemne, brązowe. Może "ćwiczymy" na marne jak się okaże, że gospodarka hormonalna leży. A po ciąży wszystko mi się poprzestawiało z cyklem. To może z hormonami coś nie halo.:eek:

Zobacz załącznik 716822Dziewczyny ja juz po wizycie. Kazal powtórzyć mocz i glukozę i dzwonić do niego z wynikami ale recepte na antybiotyk wypis al w razie czego ! Poza tym okej . USG zrobione, pięknie widać Malenstwo. Jest większe niż powinno bo odpowiada 10 tygodniowej ciazy choć nie wiem.dlaczego skoro dokladnie wiem kiedy bylo zaplodnienie?! Ale lepiej ze większe niz mniejsze prawda?? Ma 2.2 cm piękne raczki i nóżki oraz pępowine! Jestem taka szczęśliwa ze wszystko jest dobrze..... kochane do roboty bo piękny czas przed Wami!!

Super:) i juz takie duze.ja ide 20 listopada wiec mysle ze tez juz takie duze bedzie :)

Tarantina super! Gratulacje :* ja mimo wszystko lubilam chodzic na te badania :)

Ja za to ostatnio mysle, ze to zly czas na drugie dziecko. Z m mamy spiecia jak juz sie widzimy. Fifi daje w kosc. Nie umiem sie ogarnac z niczym. Eh :) wiecznie cos

Serio w tym miesiacu nie bardzo mi pasuje .. eh :) ale kurde mialam spokoj juz z infekcjami dlugo, dlugo, a tu znowu dostalam .. z Fifim to byl pierwszy objaw. Oczywiscie nie nakrecam sie bo w tym miesiacu nie za specjalnie czekam na 5tego

reklama
Serio w tym miesiacu nie bardzo mi pasuje .. eh :) ale kurde mialam spokoj juz z infekcjami dlugo, dlugo, a tu znowu dostalam .. z Fifim to byl pierwszy objaw. Oczywiscie nie nakrecam sie bo w tym miesiacu nie za specjalnie czekam na 5tego

No to mysle ze bede mogla ci wtedy pogratulowac. :) ja w tym momencie jestem nie przygotowana. W ogole zapomniam ze jestem w ciazy. Chyba dopiero jak bede miala brzuch to bedzie inaczej. Czuje sie napuchnieta i obolala. Nic mi sie nie chce jakbym popadala wdepresje. Chyba rzeczywiscie z drugim dzieckiem ta ciaza nie robi takiego szalu jak pierwsza. Ja nawet nie mam czasu o niek myslec z Amelka. Ona mi ma to nie pozwala. Ehh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry