reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czesc dziewczyny.
Apostrofo przykro mi :-( ale do 4 razy sztuka wiec glowa do gory!!
Ankaka trrzmam kciuki za Twoja temperaturę ... mierzysz systematycznie czy raczej raz na jakiś czas?

Ja wlasnie siedze w poczekalni u Gina. 4 baby przede mną w tym jedna z noworodkiem!! Nie mogę się napatrzeć, po prostu cud na istota :-) ja już zapomnialam normalnie jak to jest ....
Trzymajcie kciuki za mnie. Oby bylo w porzadku. Bo wyniki moczu które dziś odebralam SA tragiczne ... nawet laboratorium mi uwagi napisalo co jest rzadkością. Mam bardzo liczne bakterie i mnóstwo leukocytów w moczu . Czyli leukocytorie antybiotyk wisi w powietrzu. Jak nie szpital :-(

Hej dziewczyny, u mnie coraz bardziej się daje we znaki nadchodzący okres. Do ginekologa się nie dostałam bo ma urlop, następna próba wizyty za tydzień.

IMG_20151027_183425.jpgDziewczyny ja juz po wizycie. Kazal powtórzyć mocz i glukozę i dzwonić do niego z wynikami ale recepte na antybiotyk wypis al w razie czego ! Poza tym okej . USG zrobione, pięknie widać Malenstwo. Jest większe niż powinno bo odpowiada 10 tygodniowej ciazy choć nie wiem.dlaczego skoro dokladnie wiem kiedy bylo zaplodnienie?! Ale lepiej ze większe niz mniejsze prawda?? Ma 2.2 cm piękne raczki i nóżki oraz pępowine! Jestem taka szczęśliwa ze wszystko jest dobrze..... kochane do roboty bo piękny czas przed Wami!!

Załączniki

• IMG_20151027_183425.jpg
    IMG_20151027_183425.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Tarantina, Adaś w 11 tygodniu :) Jakie to było piękne :)

A ja mam wizytę dopiero 16 listopada. Długo, ale zależy mi na tej ginekolog, bo ma same dobre opinie, a nie chcę trafić znowu na jakiegoś dziwaka,

Sikulinda, i jak?

Załączniki

• IMG_20140723_161357.jpg
    IMG_20140723_161357.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 71

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry