Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja muszę testować na ślepo tak naprawdę :-)Aa myslalam ze wiesz dokladnie skoro teatujesz. Ja mam na pon @ za tydz ale testy mnie juz kusza hehe
No to jak odpuściłaś, to pewnie teraz się udaApostrofa ale cuda robisz, powinnas jakis biznesik sobie rozkrecic!
Ja dzis dostalam @ i jestem szczesliwa bo poprzedni cykl trwal 28 dni a ten 29 dni wiec cykle mi sie skrocily dzieki lutce chyba) Zaczelam tez pic ziolka baby and mama med no i przynajmniej dzieki nim bede spokojna
Powiek wam, ze juz sie nastawilam, ze zaciazenie troche potrwa i olewam na razie temat, bede sie stresowac w przyszlym roku
![]()
Wydaje mi się, że jak podchodzimy do tego bardziej na luzie, nie martwimy się to jest łatwiej...Tak sobie myślę, więc no stres i działać :-) no i czerpać z tego przyjemność oczywiście 
No to jak na moje to nie ma szans na @10 mialam najwyrazniejsza druga kreche...

Co to za podejście?Obawiam sie ze bedzie...eh...

Nie będzie i już! Nie możesz się dołować, podejdź do tego na luzie... Wiem że ciężko, ale zamartwiając się i stresując będzie jeszcze ciężej... Długo się staracie?

Ja to mam o tyle "dobrze" że u mnie @ się nie pojawiaOd maja sie staramy ale pierwszy raz robilam owu...
Ja nie zamartwiam sie tylko sie boje rozczarowania chyba...
Nie strsuje sie az tak bardzo...
Tylko jak przyjdzie @ to wtedy nie daje rady
więc cały czas sobie mogę robić nadzieję...