reklama

Staraczki na 2016 rok :)

ewelinuska A co na to Twój lekarz? Mówił coś że ze względu na wagę będziesz miała problemy? Mi mój w sumie nic konkretnego nie powiedział... Stwierdził że waga to nie jest taki duży problem, że da się...
apostrofa- No całkiem możliwe, tym bardziej że kochaliśmy się 12 i 14 więc na pewno za wcześnie żebym coś czuła :-D No ale, może to jakaś moja intuicja że się udało :tak: Trzeba być dobrej myśli, w tym tygodniu jakoś pod koniec może zatestuję :-)

reklama
ewelinuska- witaj i zapraszam!!! :-D

ankaka - a ja odkąd pamiętam mam nadżerkę, ciąża mi jej niestety nie uleczyła. Po drugiej ciąży mam mieć wypalaną. Już trzęsę gaciami i łudzę się, że może to konieczne nie było. Ale strasznie dużo kobiet ma nadżerkę. Tyle, że ja nie plamię - no po ciąży przed okresem zaczęłam plamić. Ale w środku cyklu tylko różne upławy. Niektóre były bardziej brzydko pachnące, ale tatntuum rosa, lactovaginal na ogół pomagały. /teraz jest ok. Ale nadżerka ciągle jest i to nie za fajna.

Podejscie drugie. W tym miesiacu przytulalismy sie tylko raz. Potem dopadla nas jelitowka. Ostatnie dwa cykle 26 dniowe. Wczesniejsze 28 dniowe. Pobolewa mnie prawy jajnik. Pewnie nici z nadziei. Mam pytanie o szyjke przed okresem i sluz

Podejscie drugie. W tym miesiacu przytulalismy sie tylko raz. Potem dopadla nas jelitowka. Ostatnie dwa cykle 26 dniowe. Wczesniejsze 28 dniowe. Pobolewa mnie prawy jajnik. Pewnie nici z nadziei. Mam pytanie o szyjke przed okresem i sluz
Nie mam pojęcia jaka powinna być przed okresem :( Nie łam się, a może właśnie to będzie ten złoty strzał.. Trzymam mocno za to kciuki :tak:

Nic nie mowil. Nawet nie pytał ile waze...
Hmm dziwnie... Ja się swojego zapytałam czy waga nie będzie problemem powiedział że nie powinna i mamy się starać... no cóż, zobaczymy:confused2:
A ja sobie zamówiłam właśnie 30 testów owu + gratis 5 ciążowych :-D Mam nadzieję że w miarę szybko dojdą bo zostały mi tylko dwa owu w domu, a test ciążowy chcę jakoś w czwartek może zrobić ;-)

reklama
Apostrofa ale cuda robisz, powinnas jakis biznesik sobie rozkrecic!
Ja dzis dostalam @ i jestem szczesliwa bo poprzedni cykl trwal 28 dni a ten 29 dni wiec cykle mi sie skrocily dzieki lutce chyba;)) Zaczelam tez pic ziolka baby and mama med no i przynajmniej dzieki nim bede spokojna:) Powiek wam, ze juz sie nastawilam, ze zaciazenie troche potrwa i olewam na razie temat, bede sie stresowac w przyszlym roku:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry