reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Rozłożyło mnie choróbsko przed wigilią i od tej pory zalegam w łóżku. Wczoraj byłam u lekarza i na szczęście płuca i oskrzela czyste, a tego się bałam, bo bardzo kaszlę. Lekarz stwierdził, że gardło mam okropne, ale z gardłem sobie poradzę :).

O to zdrówka,życzę ... jak dasz radę to spróbuj płukać sobie gardło wodą z solą, a jak nie do zjedz coś extra ostrego ... mi zawsze pomaga na gardło, nie wiedząc czemu ostrość chyba tam dobrze wyżera te dziadostwo :)
Meksykanie nie wiedzą co to ból gardła podobno :D

reklama
Spokojnie dziewczyny, nie jestem tak głupia by to olać... Chciałam jedynie wam opisać co i jak, i czego się obawiam :)
Na pewno coś z tym zrobię, ale muszę najpierw spróbować się ogarnąć, spakować coś do tego szpitala w ogóle... Piżamę na szybko wypiorę, wysuszy się i ogarnę coś... Będę musiała zgarnąć mojego pod prysznic bo sama to pewnie nie dam rady ehh czuję się ostatnio jak jakaś kaleka...
Grzeczna dziewczynka;) i prosze nam tu popoludniu napisac ze jestes w szpitalu ;)

Lyara jedź do tego szpitala i niech ci podpiszą, że byłaś i cię nie przyjęli. A najlepiej wezwij karetkę, bo wtedy to idzie innymi procedurami i muszą się tobą zająć. Znam kierownika naszego pogotowia i tak mi właśnie radził. Na ip bywa różnie. Moja kuzynka krwawiła bardzo mocno przez 2 dni i już do szpitala pojechała i ją zatrzymali, a co dopiero przez 2 miesiące!

To najbliższa ginekologia jaką mam w okolicy, a jazda do Warszawy odpada :( Mój jest chory i za kółko nie wsiądzie, a tym bardziej nie w tak długą trasę...

Ano...niestety, powiedzieli mi wtedy że mają pełne sale i nie mają miejsca w ogóle.

Hehe wiesz jak ja się czegoś takiego boję? Najgorsze jest że nie chciałabym żeby uznali wezwanie za bezpodstawne... Da się jeszcze jakoś funkcjonować, nie umieram :p
Nie no, wiem że to nie żarty... Tylko co z tą tarczycą, skoro nie mogą mi zrobić zabiegu, to tak naprawdę i tak mogą mnie odesłać, tak mi się wydaje...Zbyt wysokie TSH jest przeciwwskazaniem do znieczulenia...
tydzien temu zaslablam, nie moglam odychac, i tez powiedzieli, ze na co ich wzywalam..to ich zapiz.dzialy obowiazek jechac do pacjenta

reklama
Do góry