reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja cała ciąże sie malowałam i nic nie zaszkodziło dziecku, teraz mały zabiera moje pędzle i chce sie malować [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Bertha a zalujesz że na takiego trafiłaś zalujesz że bralas te leki? Co byś zrobiła gdybyś z ta wiedzą miała drugi taki przypadek?

Ja właściwie to dopiero prawdziwe starania były pierwszy cykl w październiku był i od razu zaskoczyło, ale musimy zaczynać od początku.

Ana650 a co mąż robi, gdzie pracuje?

Tez malowałam się w ciąży :) w tej mam zamiar używać na brzuch oliwke bo mam po pierwszej duże rozstępy a chciałabym uniknąć powtórki.
Może dodatkowo jakaś joga?

EE, wydaje mi się że nie ma co przesadzać z tymi kosmetykami, farbowaniem włosów i takimi pierdołami.
Teraz to już prawie wszędzie można przeczytać, że nie dla kobiet w ciąży.
Ale żeby dla starających się? Bez przesady.
Przecież nawet jak dojdzie do zapłodnienia, to początkowo zarodek jest chroniony, zanim wytworzy się pępowina (7 tc.) to zabezpiecza je endometrium.
Więc NIC tam nie przenika...
Wrzućcie na luz dziewczyny :tak:

Ja w zeszłym tyg. wzięłam Sinecod, no zakaszlałabym się na amen!
Trzeba by było wypić z 3l żeby coś się stało, ale nie 1 łyżkę...

Farbowalam wlosy normalnie ale uzywalam farby bez amoniaku , malowalam sie fluidami ale zwyklymi.Tez musze zakupic jakas oliwke bo tez mam rozstępy niestety i boje zeby sie nie powiekszyly

Ann mąż pracuje na dźwigu o ile tak to można nazwać [emoji1] w niemczech dokladnie na Bawarii

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Melduje po wizycie! Serduszka nie slyszalam, ale pecherzyk i cialko zolte jest! Wszystko gdzie trzeba! Ginekolog zachwycona smiala sie, ze jej badanie zdzialalo cuda :D i ze wtedy juz widzialysmy ciaze, ale o tym nie wiedzialysmy :D i porod na 13 sierpnia i pecherzyk 7 mm. <3 Kolejna wizyta 5 stycznia!

reklama
Ana650 a to stała praca? Zamierzacie tak żyć na odległość? Przepraszam jak się wtracam :-)

Ankaka super wieści. Aż miło przeczytać, że się wam udało po takim długim czasie. To teraz odczuć źle myśli i dużo pozytywnej energii poprosimy takiej jak z tego postu bije ;-)

Ja też raczej używałam kosmetyków tych co zawsze. Nie popadajmy w paranoje tak jak napisała Fimka :-)

Do góry