reklama
G
Gość
Gość
Ja tez jutro testuje, pewnie za wczesnie jest ale juz nie wytrzymam, najwyzej w piatek powtorzeAle się porobiło ...
Mam doświadczenie w awanturach na tym forum od 2009 rokuZaraz wszystko przycichnie, Kobitki zaraz Nowy Rok, po co nerwy ?
My już po urodzinkach, zostało sporo ciasta na zimno z galaretek i serków, któraś chętna ?
Jak słowo daję dzisiaj mój K obrywa za wszystko, aż mi go szkoda, ale potem znowu szału dostajęi tak w koło Macieju ...
Test zakupiony, nie wiem czy mi odwagi jutro starczy, a i tak pewnie lipa bedzie. Dopada mnie kryzys starań po latachzaraz się poryczę a i tak będę pewnie na K wrzeszczeć, bo ja zła kobieta jestem
ehh, no... grzywy do góry ... !
Witam nowe staraczki,i trzymam kciuki!.
Karolina, to prawdziwe zdjęcie w profilu ?
Dziękuję za życzonka i chyba idę zajeść nerwa.
Karolina93
Fanka BB :)
O mnie chodzi? Jeśli tak, to tak, to ja:-) daj znać jak test, będziemy płakać razem z Tobą czy to z radości czy smutku!:-) nie jesteś sama:-)Ale się porobiło ...
Mam doświadczenie w awanturach na tym forum od 2009 rokuZaraz wszystko przycichnie, Kobitki zaraz Nowy Rok, po co nerwy ?
My już po urodzinkach, zostało sporo ciasta na zimno z galaretek i serków, któraś chętna ?
Jak słowo daję dzisiaj mój K obrywa za wszystko, aż mi go szkoda, ale potem znowu szału dostajęi tak w koło Macieju ...
Test zakupiony, nie wiem czy mi odwagi jutro starczy, a i tak pewnie lipa bedzie. Dopada mnie kryzys starań po latachzaraz się poryczę a i tak będę pewnie na K wrzeszczeć, bo ja zła kobieta jestem
ehh, no... grzywy do góry ... !
Witam nowe staraczki,i trzymam kciuki!.
Karolina, to prawdziwe zdjęcie w profilu ?
Dziękuję za życzonka i chyba idę zajeść nerwa.
NeSSi
Moderatorka
Ja tez jutro testuje, pewnie za wczesnie jest ale juz nie wytrzymam, najwyzej w piatek powtorze
No to jutro ryczymy razem, albo w jedną albo w drugą stronę ...

NeSSi
Moderatorka
O mnie chodzi? Jeśli tak, to tak, to ja:-) daj znać jak test, będziemy płakać razem z Tobą czy to z radości czy smutku!:-) nie jesteś sama:-)
Tak pytałam ponieważ kiedyś już widziałam to zdjęcie kilka lat temu tu na BB ...nie to, ale te które miałaś wczesniej.
Karolina93
trzymam kciuki za dwie kreski!!! ja dopiero za ok dwa tygodnieJa tez jutro testuje, pewnie za wczesnie jest ale juz nie wytrzymam, najwyzej w piatek powtorze
Od kilku lat mam takie problemy z miesiączkami, albo nie mam pół roku, rok a potem mam nieraz 2 miesiące właśnie... Do tej pory jak błagałam lekarzy żeby coś z tym zrobili to stwierdzili tylko że to wina tarczycy i dopóki jej nie unormuję to taki mój urok i mam z tym żyć...I żeby zaraz nie było ponownej nagonki, byłam u kilku lekarzy i każdy tam mówił dokładnie to samo, bez unormowanej tarczycy nic się nie zmieni. Nawet jak miałam okres 3 miesiące to dostałam cyclonamine i nic więcej nie powiedział. Raz jeden idiota mi przepisał antykoncepcyjne, potem okazało się że mam całkowity zakaz brania takich tabletek, nie wiem dlaczego bo to było dawno temu więc nie pamiętam. Na ostatnim USG zadnych nieprawidłowości poza dużym endometrium nie było. Nigdy zresztą nie zrobiono mi nawet hormonów żadnych, a ja na zrobienie ich prywatnie nie miałam kasy...to przepraszam coś źle zrozumiałam, to z jakiego powodu te krwawienia?
No to już chyba znasz całość. Nie ma mowy o poronieniu bo 17.11 robiłam bete, i nie potwierdziła ciąży.
Karolina93
ło jak beta pozytywna, to zaklepaneKarolina ja jestem mamą i jestem w ciąży w prawdzie jeszczeprzez lekarza nie potwierdzona ale test i beta mowia za siebie
Niunians mam uszkodzone lekotki
reklama