reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
26 lat i nie mamy jeszcze :( I dlatego tak walczę o ten mały Cud
Słyszałam ze warto wyjechać tylko we dwoje na kilka dni :-) w nowe miejsce :-) tylko jakby nie patrzeć kasa jest potrzebna na takie wyjazdy ale dużo dziewczyn opisywało jak to sie starało o maleństwo lata i w momencie, w którym odpuscily( jak to zrobiły?!) i wyjechały to za miesiąc 2 kreseczki:-)

Dobranoc dziewczyny
uploadfromtaptalk1451944125378.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1451944125378.jpg
    uploadfromtaptalk1451944125378.jpg
    87,7 KB · Wyświetleń: 99
Słyszałam ze warto wyjechać tylko we dwoje na kilka dni :-) w nowe miejsce :-) tylko jakby nie patrzeć kasa jest potrzebna na takie wyjazdy ale dużo dziewczyn opisywało jak to sie starało o maleństwo lata i w momencie, w którym odpuscily( jak to zrobiły?!) i wyjechały to za miesiąc 2 kreseczki:-)
Nam za 1 razem sie udalo wlasnie jak wyjecjLismy na urlop , to jednak ma jakies znaczenie czlowiek jest wyluzowanj, bez pracy , eypoczetny i organizm inaczek pracuje :)

Obyś miała rację:-) :) My z mężem właśnie wróciliśmy z takiej wycieczki tylko we dwoje i faktycznie nie było czasu myśleć o ciąży itp... raczej dawaliśmy się ponieść chwili... a teraz czekamy na efekty

reklama
Do góry