Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie czasami tez tak cmi na dole, potem nic a nic potem znowu cos tam sie dzieje a nieraz mam wrażenie jakby cos miało poleciec :-) a mam 25dc, moje cykle to zazwyczaj 31-34 chociaż raz w roku zdarzy sie 42-49 dniowy albo 30 dniowyWitam was dziewczeta. Mnie juz tez brzuch na okres bolia dzis dopiero 22dc
Karolinka a Ty jeszcze wolne po swietach?Hime tak mi przykromoja mama mowila ze w dniu miesiączki dostała plamienia, które trwało trzy dni i potem okazało sie ze była w ciazy :-)
Ja studiująca :-) mam rektorskie, czyli cały uniwersytet ma wolny:-) wczoraj zaś cały dzień siedziałam na uniwerku a po za tym na telefonie do Was zaglądam, jesteście uzależniające !!Karolinka a Ty jeszcze wolne po swietach?
Lux gdzie jestes??? Zaczynam sie martwic![]()