Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie, klient nasz pan, nie daj sie!!Ale tak myślę że chyba postawię na swoim i niech robią co chcą. W końcu to ja jestem klientem. Nie wywalę kasy na coś co nam nie odpowiada.
o 13-tej mamy tam sie stawicLuxi o której jedziesz na oględziny?
Muszę sobie tylko wszystko dograć zanim postawię na swoim. Żeby potem fochów nie robili.pewnie, klient nasz pan, nie daj sie!!
Trzymam kciuki żeby wam się spodobało.o 13-tej mamy tam sie stawic![]()
jak oni zrobia fochy to Ty tez zrob focha jak w przedszkolu, co sie bedziesz przejmowacMuszę sobie tylko wszystko dograć zanim postawię na swoim. Żeby potem fochów nie robili.
na zdjeciach fajnie, widac, ze jest po remoncie, sciany biale, lazienka ladnaTrzymam kciuki żeby wam się spodobało.
Obys miala racjeGośka i Niunia miały testować ale widze, ze obie zrezygnowały :-) kochane nie martwić sie bedzie dobrze. Zawsze kuwa mam świetne rady ale sama sie do nich nie odnoszę... Rozumiem wasze obawy:-) może okres nie przyjdzie :-)
Ja miałam testować, ale jednak mam okres.Dwie dzis miały testować, wiec jak dziewoje?