kocham Cie haha, dobreAnn89 ja za to mam straszne parcie jak są dni płodne. Mówię sobie że to instynkt przetrwania lub przedłużenia gatunku się we mnie odzywa hehe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kocham Cie haha, dobreAnn89 ja za to mam straszne parcie jak są dni płodne. Mówię sobie że to instynkt przetrwania lub przedłużenia gatunku się we mnie odzywa hehe
do programu usterka ich dajZdecydowanie masz rację, co ja się już nadenerwowałam przez tych moich specjalistów to szok, dziś rano musiałam ich grzecznie acz stanowczo popieprzyć bo robili 3 pomieszczenia i jest ok ale w pozostałych dwóch których nie remontowali jest ruina, oj długo by opowiadać. Tak czy inaczej lepiej POSTARAĆ (żeby nie było że odbiegam od tematu wątku, jest słowo klucz) się działać samemu.
a jakie masz rachunki?Lux my jak gdzies jedziemy na dłużej to wylaczamy grzejniki a tak to przeważnie na 2-2,5 ustawione. No chyba że mrozy tak jak ostatnio to więcej. I jak otwieramy okna to zawsze wylaczamy grzejniki bo wtedy dużo nabijaja
glupi ten test i tyle, lepek do gorym jeszcze okresu nie maMusze niestety przerwac pozytywna passe
1 krecha......
...............
Musze niestety przerwac pozytywna passe
1 krecha......
...............
dzieki dobrze wiedziec