Kogasica28
Fanka BB :)
Tiluchna co do szkolnictwa jestem tego samego zdania co i Ty!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to juz jest dla mnie po prostu obciach. Nie wiem jak jest na studiach, ale po praktyce lekarzy angielskich wiem, że po stokoć wole lekarza po medycynie w Pl, której wcale nie tak łatwo "przelecieć" i nie każdy zostaje lekarzem. Dużo można by sie rozwodzic na ten temat, oczywiście każdy ma swoje zdanie i kazdy wybiera dla swojego dziecka jak najlepiej. Ja pracuje w szkole, wprawdzie z autystykami, ale widzę wieeeeele niedociągnięć w systemie szkolnictwa i raczej bym wolała zeby moje dziecko chodziło do szkoły w Pl.

Ale lekarz powiedział ze to najprawdopodobniej dziewczynka, bo nie widzi żadnych organów męskich - pewnie chodziło mu o jajeczka
myślę że gdyby tam były to od spodu byłoby je widać a nie było nic i powiedział że nie daje 100% pewności ale myśli że to dziewczynka:-):-):-)
M mówi że to na bank dziewczynka, bo nóżki miała skrzyżowane jak dama i jak na damę przystało nie chciała publicznie pokazywać tego co ma między nóżkami