aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Super że z dzidzią wszystko dobrze i ze będzie jak marzyłaś. Teraz niech sobie rośnie razem z maminym brzuszkiem:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jestem w szoku że tak szybko rośnie, chyba każdego dnia jest większy
:-) Jak będę w Pl i pojadę nad morze to będę tam wyglądała jak orka
Ale powiem wam ze bardzo dobrze się czuję z tym brzuszkiem, chyba nigdy w życiu nie byłam tak zadowolona ze swojego wyglądu jak teraz, nigdy nie czułam się ze sobą tak dobrze

Oby tylko znów nie spłatała figla i się nie zasłoniła
jestem mile zaskoczona i nie rozumiem skąd taka wielka różnica w cenie....
bo rzeczywiście chyba tanio, zawsze wydawało mi się to droższe ale może się zmieniło 
Ma podejście do pacjenta i widać ze kocha to co robi, dużo dziewczyn z mojego miasta u niego prowadzi ciażę, bo to złoty człowiek. Co do sprzętu jaki ma to nie bardzo się orientuję, ale szczerze nie bardzo mi na tym zależy, bardziej chodziło mi o to żeby się z nim zobaczyć i pochwalić ze w końcu się udało, on tak bardzo nam kibicował. Nie wybaczyłabym sobie jakbym poszła gdzie indziej. Nie zależy mi jakoś szczególnie na jakości dla mnie najważniejsze że zobaczę dzidziunię, mojego lekarza no i upewnię się co do płci;-)
Zawsze chciałam żeby prowadził moją ciążę, ale niestety muszę być tu
więc choć raz chcę iść do niego i pochwalić się dzidzunią:-)