reklama

Staraczki na Wyspach

Aniolkowa, Yas, Osinka dziewczyny jak widać dobra passa trwa, w tym roku wyjątkowo dużo ciężarówek u nas na wątku, jeszcze nigdy tak nie było, przynajmniej odkąd ja tujestem, a jestem tu od 2009 roku :tak: Jestem pewna że i Wy się załapiecie na ten szczęśliwy 2013 rok!!!:tak::-)
Tygryseczek kciuki mocno zaciśnięte czekamy na mocniejsza drugą kreseczkę:-)

reklama
Tygrysku :-) ja tez robilam test 4 dni przed i byl bladzioch,a pozniej z dnia na dzien byly juz ciemniejsze kreski(w sumie przez 4 dni zrobilam 7 testow- i kazdy nastepny mial ciemniejsza kreseczke;-)

Tygrysku - czekamy dzisiaj na powtorke testu :-D:-D:-D
mi tez wyszedl bardzo wczesniej bo w 9dpo;-) 14dpo juz byla kreska ciemniejsza od kontrolnej wiec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tak o to zrobilam kolejny... dzis....
dla porownania z wczoraj
Zobacz załącznik 573572
i tescik z dzisiaj
23.07.13.jpg

i co sadzicie...?

Załączniki

• 23.07.13.jpg
    23.07.13.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 53
tygryseczek o tak dziś już plusik wyraźniejszy niż wczoraj, także po cichu gratuluję i mocno trzymam kciuki :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Woreczek nam się rozwiązał na zaciążenie, także myślę, że do końca roku na każdą przyjdzie pora, Szykujcie się po będzie któraś musiała po mnie przejąć pałeczkę ;-)
To ja jestem pierwsza do porodu???? Czy któraś jeszcze jest przede mną??

Tygryseczek dziś kreseczka jest wyraźnie mocniejsza:-):tak: po cichutku gratuluje i mocno trzymam kciuki żeby dzidzia rosła zdrowo!!!! tak bardzo się cieszę!:-D

witajcie dziewczyny!
pozwólcie, że do Was dołączę :)
mieszkam w UK jakieś 6 lat. Tutaj urodziłam swoje pierwsze dziecko w 2010 roku. Teraz staramy się o rodzeństwo dla Hani od lutego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry