Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tygryseczek no bardzo ładnie :-) gratuluje :-) zapisuj się szybko do lekarza :-)
marchew witaj :-)
aniolkowa teraz kolej na ciebie :-) do końca roku proszę mi się uwinąć ;-) trzymam kcuki żeby tak było :-) a co z kilniką? na jakim etapie jesteście? i co z domem? wiadomo kiedy dostaniecie klucze?
dzieczyni czyli co na jesień mamy wyścigi która pierwsza na porodówkę ;-)
Dziekuje juz to zrobilam ide do poloznej 2.09 i czekam teraz na list itd leki mam brac normalnie do czasu wizyty jutro ide robic to badanie tsh zobacze jak sytuacja sie ma cycy mnie bola i swedza szok.... :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
TygryskU brawo. GRATULACJE :-) po kresce widać, że betka pięknie rośnie, teraz już nie ma żadnych wątpliwości. Dbaj o siebie i maleństwo i spokojnych miesięcy z rosnącym brzuszkiem
marchewka witaj! rozgość się Może coś więcej opowiesz o sobie?
agatakat o tak powoli wchodzę w III trymestr i kiedy to zleciało. Kubuś wariuje od rana do wieczora i jeszcze w nocy :-) Nie mogę w to uwierzyć, że ta chwila jest coraz bliżej ;-)
aniolkowa, osiska, yas, edith i loczkis to dla was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~