reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
marchew witaj i rozgość sie. Trafiłaś na dobry czas, bo ostatnio u nas ciężarówek przybywa, więc niedługo sie pewnie zarazisz :-)

tygryseczek ​teraz nawet nie trzeba sie wpatrywac tak jest wyraźne. Niech dzidzia różnie zdrowo.

tygryseczek :-):-):-):-):-) gratulacje !!!

marchew witaj! witaj! :-)

agitatka oj chyba Ty jestes pierwsza w kolejce do porodu, a Ty juz chyba weszłaś w trzeci trymestr ;-)

kochane faktycznie rok 2013 jest owocny :tak: trzymam mocno kciuki za staraczki :tak:

tygryseczek no bardzo ładnie :-) gratuluje :-) zapisuj się szybko do lekarza :-)

marchew witaj :-)

aniolkowa teraz kolej na ciebie :-) do końca roku proszę mi się uwinąć ;-) trzymam kcuki żeby tak było :-) a co z kilniką? na jakim etapie jesteście? i co z domem? wiadomo kiedy dostaniecie klucze?

dzieczyni czyli co na jesień mamy wyścigi która pierwsza na porodówkę ;-)

Dziekuje :) juz to zrobilam ide do poloznej 2.09 i czekam teraz na list itd leki mam brac normalnie do czasu wizyty jutro ide robic to badanie tsh zobacze jak sytuacja sie ma cycy mnie bola i swedza szok.... :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
TygryskU brawo. GRATULACJE :-) po kresce widać, że betka pięknie rośnie, teraz już nie ma żadnych wątpliwości. Dbaj o siebie i maleństwo i spokojnych miesięcy z rosnącym brzuszkiem :tak:

marchewka witaj! rozgość się Może coś więcej opowiesz o sobie?

agatakat o tak powoli wchodzę w III trymestr i kiedy to zleciało. Kubuś wariuje od rana do wieczora i jeszcze w nocy :-) Nie mogę w to uwierzyć, że ta chwila jest coraz bliżej ;-)

aniolkowa, osiska, yas, edith i loczkis to dla was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry