reklama

Staraczki na Wyspach

Nie wiem który żel lepszy, bo ja tylko uzywalam conceive plus, więc nie mam porównania. Mysle, ze wszystkie trzy mają podobne działanie, czyli nie są plemnikobojcze i nadają pochwie naturalne ph nawilzajac przy tym.

Ja poproszę o linka do tej strony, chociaż ja mniej wiecej wiem jak u mnie w klinice to wyglada i jaki jest kolejny krok dla mnie, ale chętnie poczytam co tam ciekawego piszą.

Jesli nie możesz znaleźć angielskiego odpowiednika to poszukaj tutaj Twoja apteka internetowa - suplementy i kosmetyki w UK, USA, HOLANDIA

reklama
Dziekuje Basik - a Ty pilas te ziolka?

Edit - dopiero teraz zobaczylam koncowke Twojego posta. Uzywam teraz telefonu i cos mi chyba ta strona wariuje :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny :crazy: u mnie masakra nie wiem co sie dzieje w tym cylku juz 13 dzien jestem stymulowana a to moj 15dc z 50j jak juz wczesniej pisalam dzis zwiekszyla mi do 150j Puregonu.I powiedziala ze jak nie urosna do srody to raczej trzeba bedzie przerwac.
A dodam ze pecharzyki maja 10 i 9 mm

Kara faktycznie za małe masz te pęcherzyki. Niestety czasem nasz organizm nie chce współpracować i albo dochodzi do przestymulowania albo odwrotnie. Wydaje mi się że dobrze robią- jeśli do środy nie urosna to niestety odwolaja ci iui :-( dziwne że nie zareagowałas w ogóle na zwiększenie dawki.

Bashi jak testowanie?

Ostatnia edycja:
Nie jestem w ciazy...jutro planowo powinnam dostac @... Jak nie bede miala do konca tygodnia to jeszcze raz sprawdze moze sie pospieszylam z tym testowaniem. Zwykle moj cykl trwa 27-28dni, w zeszlym miesiacu mialam @ 27 wrzesnia do 30...

kara86 - nie lam sie kobietko. Bedzie dobrze. Czasami nasz organizm sie buntuje i ciezko temu zaradzic. Zycze Ci bardzo, aby po tej zwiekszonej dawce pecherzyki urosly. Glowa do gory. Jak nie teraz, to na pewno uda sie nastepnym razem.

reklama
Kupilam dzisiaj w Asdzie olej z wiesiolka. Musialam skoczyc po pracy na szybkie zakupy i z ciekawosci zajrzalam czy maja takie cudo :-D Kupilam 2 opakowania po 30 kapsulek 500mg za 1 funta kazde. Przeczytalam na kilku stronach internetowych (polskich i angielskich), ze nalezy przyjmowac go 3 razy dziennie po 2 kapsulki. Najlepiej, aby doza dzienna wynosila 1500 - 3000mg. Bede go brala od nastepnego cyklu, no chyba ze okres nie pojawi sie na dniach i nie bede juz musiala :-p

Ziola o.Sroki bede dopiero probowala po nowym roku - zamowie z allegro (dzieki Basik). Poki co nie bede brala wit. B6 (chociaz tez dzisiaj juz ja kupilam w Asdzie), bo nie wiem co powie lekarz 3 grudnia. Moze bedzie chcial robic jakies kolejne badania, wiec nie chcialabym namieszac w moim cyklu. Najpierw zobaczymy co mi powie i jaki bedzie kolejny krok leczenia.

Spokojnej nocy / Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry