reklama

Staraczki na Wyspach

to widze że dostałas luteine na to samo co ja czyli na regulacje, znaczy ja dostałam duphaston ale to prawie to samo, te leki pomagaja zajsc w ciąże ale jesli sie je bierze po owulacji, bo one zawieraja progesteron który pomaga przy zagnieżdzeniu zarodka,
hmm w takim razie dlaczego ginek przepisuje tą luteinę na 16dc skoro nie wiadomo kiedy bedzie owulka??? a jeżeli owulki przed 16dc nie będzie a wezmę tabletkę to co wtedy???:eek:

reklama
hmm w takim razie dlaczego ginek przepisuje tą luteinę na 16dc skoro nie wiadomo kiedy bedzie owulka??? a jeżeli owulki przed 16dc nie będzie a wezmę tabletkę to co wtedy???:eek:

lekarze to chyba tak na oko przepisują sądząc ze w 16dc juz jest po owulce:baffled:
jak weżmniesz tabletke to nie wiem co sie stanie.... prawidłowo progesteron wzrasta po owulacji bo wytwarza je ciałko zółte, jesli ma sie go za mało to wtedy własnie dodatkowo łyka sie te tabletki żeby podwyższyć pozom tego hormonu

Mellisa a jak twoje plamienie??
narazie sucho - pewnie dlatego ze siedze przez ostatnie 3 godziny,

lekarze to chyba tak na oko przepisują sądząc ze w 16dc juz jest po owulce:baffled:
jak weżmniesz tabletke to nie wiem co sie stanie.... prawidłowo progesteron wzrasta po owulacji bo wytwarza je ciałko zółte, jesli ma sie go za mało to wtedy własnie dodatkowo łyka sie te tabletki żeby podwyższyć pozom tego hormonu
acha trochę mi naświetliłas sytuacje, dziękuje:-) tylko własnie dziwne że oni tak na oko tą luteine przepisują, no bo jeśli nie będzie owulki przed wzięciem tabletki to co??? ciężko to skapowac o co w tym chodzi trzebaby było zapytac się jakiegoś madrego lekrza:tak:

Dzien dobry kochane. Jak tam wasze tepki bo widze jeszcze nie wpisalyscie. Mellisa a ty kiesy testujesz?? A ja wczoraj mialam bol podbrzusza i jajnikow jak na owulacje:baffled::szok:, no ale dzis teperatura troche spadla :eek: .Nie ma co sie nakrecac znajc zycie to znuff nic z tego no ale chociaz pomierzylam sobie tempke

Ostatnia edycja:
hej !!! ja tak na chwile tylko wpadłam, bo do pracy musze isc i bede dopiero wieczorkiem...
temperatura mi spadła wiec nawet nie testuje:-(
nic z tego nie bedzie, wczoraj troche poryczałam i dzis juz jestem spokojna i czekam na @

A jak u ciebie przeszly juz mdlosci?? Kochana ja nie moge sie doczekac takich dolegliwosci:-D a jak juz je bede miala to bede narzekac:-D:-D.

no własnie sandra jak tam twoje mdłości??

tragedia dziewczyny... jak wczesniaje mialam po poludniu i wieczorem tak teraz od wczoraj wstaje z lozka i najchetniej to odwiedzilabym kibelek... masakra... bardzo zle sie czuje... nadal chodze glodna, oslabiona jestem masakrycznie... i nawet probuje wmuszac w siebie jedzenie zeby nie zemdlec to niby zjem ale za chwile znow jestem glodna... i znowu ide cos sobie naszykowac ale niestety nie moge zjesc bo juz zza duzo jedzonka bylo i mdli ze masakra... widze ze moge jesc tylko w malych ilosciach... w duzych nie... tylko ze jak jem w malych ilosciach to jest to za malo :-(:-(:-(

hej !!! ja tak na chwile tylko wpadłam, bo do pracy musze isc i bede dopiero wieczorkiem...
temperatura mi spadła wiec nawet nie testuje:-(
nic z tego nie bedzie, wczoraj troche poryczałam i dzis juz jestem spokojna i czekam na @

kochana patrzylam na twoj wykres i tempka nie spadla ponizej lini wiec nie martw sie... poczekaj do jutra... zobaczysz jaka jutro tempka bedzie... trzymam kciuki zeby skoczyla :tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry