ewka2412
Fanka BB :)
Ja bym sie tez wstrzymala z ta luteina tak jak mellisa piszeDziewuszki nie łamcie mi sie tutaj, bedzie dobrze jeszcze nic straconego jak u jednej tak i u drugiej jeszcze nic nie wiadomo nie martwmy sie na zapas, uszy do góry dziewczęta
A ja z kolei mam maly problem..., bo tak dzisaij jest mój 15 dc tempka ciągle 36,5 test owulacyjny w koncu dziś wyszedł pozytywny:-) ale nie wiem co dalej, bo od jutra czyli od 16 dc mam brać luteinę i nie wiem czy jak zaczne ją brać czy to nic nie zepsuje? czy nie zfałszuje mi tempki??? albo co gorsza przez nią nie dojdzie do owu?? dziewuszki poradźcie mi cos bo ja kompletnie sie na tym nie znam nie wiem czy brać jutro tą luteinę czy nie![]()
A ja sie kurcze poddaje 15.09 mam wizyte u specjalisty i pewnie mi da clo . Nie chce brac hormonow no ale coz chyba jednak bede musiala najgorsze jest to ze oni nie sprawdzaja czy pecherzyk pekl i nic nie daja na pekniecie ale ja im nagdam ze im w piety pojdzie

.A co to ja jestem krolik doswiadczalny hormony to nie cukierki. Powiem im ze jezeli mi nie sprawdza czy pecherzyk pekl to sciagne sobie z polski zastrzyk bo mam mozliwosc. Ale sie wygadalam
. Ja jak ide tu do lekarza to zawsze im nagadam . Jak poszlam do gp i powiedzialam ze sie staram i nam nie wychodzi to mi powiedziala ze no coz tak bywa trzeba probowac. A ja jej na to ze chce clomid a ona taka zdziwiona skad ja wiem o takim leku to jej powiedzialam ze ja bardzo duuuzo wiem
. No i dala mi skierowanie na badania i tp.
, bedzie dobrze jeszcze nic straconego jak u jednej tak i u drugiej jeszcze nic nie wiadomo nie martwmy sie na zapas, uszy do góry dziewczęta