reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
No własnie Ola i jak tam???? wszyscy czekamy:-D
Ale nas dziewczyna trzyma w niepewnosci:-D
A jak u ciebie Roxii?
Melissa sliczna ta tempka u ciebie a ten sluz zabarwiony to byc moze plamienie implatacyjne kochana ja trzymam kciuki!!
A jesli chodzi o mnie to mnie znuff wczoraj w nocy podbrzusze bolalo jak na @ , a tempka rosnie ale powoli i sama niewiem o co w tym wszystkim chodzi.
Ale mi wczoraj zrobilyscie smaka tym leczo:-D nie moglam sie powstrzymac mialam w domu sloik leczo taki kupowanu i o 22 sobie je podgrzalam i pochlonelam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ale nas dziewczyna trzyma w niepewnosci:-D
A jak u ciebie Roxii?
Melissa sliczna ta tempka u ciebie a ten sluz zabarwiony to byc moze plamienie implatacyjne kochana ja trzymam kciuki!!
Taaaak mellisa ma świetną tempke oby się taka utzymała:tak:
A u mnie narazie oczekiwanie na owulkę, cały czas mierzę tempke ale skoku jeszcze nie widac:sorry2: robiłam juz nawet 2 testy owulacyjne, wczoraj wyszły mi dwie kreseczki ale jedna bardzo blada, dzisiaj znów robiłam test i w sumie to samo tylko że ta druga kreseczka była troszke wyraźniejsza ale nie taka jak powinna być:baffled: No więc ciągle czekam, ale staranka juz oczywiście pełną parą :-p
A jak u Ciebie????

Taaaak mellisa ma świetną tempke oby się taka utzymała:tak:
A u mnie narazie oczekiwanie na owulkę, cały czas mierzę tempke ale skoku jeszcze nie widac:sorry2: robiłam juz nawet 2 testy owulacyjne, wczoraj wyszły mi dwie kreseczki ale jedna bardzo blada, dzisiaj znów robiłam test i w sumie to samo tylko że ta druga kreseczka była troszke wyraźniejsza ale nie taka jak powinna być:baffled: No więc ciągle czekam, ale staranka juz oczywiście pełną parą :-p
A jak u Ciebie????
Mnie pobolewa podbrzusze ale dopiero na noc jak juz sie poloze , cycochy nic a nic mnie nie bola a z tempka rosnie powoli ja naprawde niewiem czy mialam owulke czy jeszcze bede miala a wszystko to przez ten zepsuty termometr

Mnie pobolewa podbrzusze ale dopiero na noc jak juz sie poloze , cycochy nic a nic mnie nie bola a z tempka rosnie powoli ja naprawde niewiem czy mialam owulke czy jeszcze bede miala a wszystko to przez ten zepsuty termometr
Patrzyłam na tą Twoja tempkę i faktycznie trudno cokolwiek wywnioskowac, ja jednak obstawiam że owulki u Ciebie jeszcze nie było i powoli sie zbliza:tak: ale ekspertem nie jestem:-p więc zawsze mogę się mylić:-D
Bądź cierpliwa i mierz dalej niedługo wszystko sie wyjasni:-)
Hmmm no gdzie ta Ola??? ciekawość mnie zżera:-D ale nas trzyma w niepeności no:dry:

Patrzyłam na tą Twoja tempkę i faktycznie trudno cokolwiek wywnioskowac, ja jednak obstawiam że owulki u Ciebie jeszcze nie było i powoli sie zbliza:tak: ale ekspertem nie jestem:-p więc zawsze mogę się mylić:-D
Bądź cierpliwa i mierz dalej niedługo wszystko sie wyjasni:-)
Hmmm no gdzie ta Ola??? ciekawość mnie zżera:-D ale nas trzyma w niepeności no:dry:
No to czekamy na Ole i na owulki:-D
A ja sobie slucham michaela jacksona -heal the world sliczna jest

Ooo uweilbiam Michaela Jacksona:-) jego wszystkie piosenki sa śliczne:tak: zaraz tez sobie puszcze a co:-p
Sliczne i prawie kazda niesie jakies przeslanie:-)
mojego synka w szkole nauczyli we are the world jest sliczna a za serce sciska jak spiewa dziecko normalnie mam az lzy w oczach ale ja sie zrobilam uczuciowa ja niewiem co sie dzieje w czoraj ogladalam serial "Dom" i pokazali tam papieza i sie rozplakalam jak dziecko

Ostatnia edycja:
reklama
Sliczne i prawie kazda niesie jakies przeslanie:-)
mojego synka w szkole nauczyli we are the world jest sliczna a za serce sciska jak spiewa dziecko normalnie mam az lzy w oczach ale ja sie zrobilam uczuciowa ja niewiem co sie dzieje w czoraj ogladalam serial "Dom" i pokazali tam papieza i sie rozplakalam jak dziecko
No usłyszeć tą piosenke z ust swojej pociechy to musi być cos:tak: a co do płaczu to tez często tak mam, czasami jak ogądam jakiś ślub w filmie to potrafię sie rozryczeć he he:-p ale to zależy od dnia..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry