Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nas dziewczyna trzyma w niepewnosciNo własnie Ola i jak tam???? wszyscy czekamy![]()

nie moglam sie powstrzymac mialam w domu sloik leczo taki kupowanu i o 22 sobie je podgrzalam i pochlonelam

Taaaak mellisa ma świetną tempke oby się taka utzymałaAle nas dziewczyna trzyma w niepewnosci
A jak u ciebie Roxii?
Melissa sliczna ta tempka u ciebie a ten sluz zabarwiony to byc moze plamienie implatacyjne kochana ja trzymam kciuki!!

robiłam juz nawet 2 testy owulacyjne, wczoraj wyszły mi dwie kreseczki ale jedna bardzo blada, dzisiaj znów robiłam test i w sumie to samo tylko że ta druga kreseczka była troszke wyraźniejsza ale nie taka jak powinna być
No więc ciągle czekam, ale staranka juz oczywiście pełną parą 
Mnie pobolewa podbrzusze ale dopiero na noc jak juz sie poloze , cycochy nic a nic mnie nie bola a z tempka rosnie powoli ja naprawde niewiem czy mialam owulke czy jeszcze bede miala a wszystko to przez ten zepsuty termometrTaaaak mellisa ma świetną tempke oby się taka utzymała
A u mnie narazie oczekiwanie na owulkę, cały czas mierzę tempke ale skoku jeszcze nie widacrobiłam juz nawet 2 testy owulacyjne, wczoraj wyszły mi dwie kreseczki ale jedna bardzo blada, dzisiaj znów robiłam test i w sumie to samo tylko że ta druga kreseczka była troszke wyraźniejsza ale nie taka jak powinna być
No więc ciągle czekam, ale staranka juz oczywiście pełną parą
A jak u Ciebie????
Patrzyłam na tą Twoja tempkę i faktycznie trudno cokolwiek wywnioskowac, ja jednak obstawiam że owulki u Ciebie jeszcze nie było i powoli sie zblizaMnie pobolewa podbrzusze ale dopiero na noc jak juz sie poloze , cycochy nic a nic mnie nie bola a z tempka rosnie powoli ja naprawde niewiem czy mialam owulke czy jeszcze bede miala a wszystko to przez ten zepsuty termometr
ale ekspertem nie jestem
więc zawsze mogę się mylić
ale nas trzyma w niepeności no
No to czekamy na Ole i na owulkiPatrzyłam na tą Twoja tempkę i faktycznie trudno cokolwiek wywnioskowac, ja jednak obstawiam że owulki u Ciebie jeszcze nie było i powoli sie zblizaale ekspertem nie jestem
więc zawsze mogę się mylić
Bądź cierpliwa i mierz dalej niedługo wszystko sie wyjasni:-)
Hmmm no gdzie ta Ola??? ciekawość mnie zżeraale nas trzyma w niepeności no
![]()

Ooo uweilbiam Michaela Jacksona:-) jego wszystkie piosenki sa śliczneNo to czekamy na Ole i na owulki
A ja sobie slucham michaela jacksona -heal the world sliczna jest
zaraz tez sobie puszcze a co
Sliczne i prawie kazda niesie jakies przeslanie:-)Ooo uweilbiam Michaela Jacksona:-) jego wszystkie piosenki sa ślicznezaraz tez sobie puszcze a co
![]()
No usłyszeć tą piosenke z ust swojej pociechy to musi być cosSliczne i prawie kazda niesie jakies przeslanie:-)
mojego synka w szkole nauczyli we are the world jest sliczna a za serce sciska jak spiewa dziecko normalnie mam az lzy w oczach ale ja sie zrobilam uczuciowa ja niewiem co sie dzieje w czoraj ogladalam serial "Dom" i pokazali tam papieza i sie rozplakalam jak dziecko
a co do płaczu to tez często tak mam, czasami jak ogądam jakiś ślub w filmie to potrafię sie rozryczeć he he
ale to zależy od dnia..