reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
zmykam na kolacje;) dzis mam leczo:)

ja ccie udusze kobieto!!! nawet nie wiesz jakiego smaka mi narobilas... jak przeczytalam twoj post to zaraz luknelam na onetgotowanie.pl :tak::-):-D:-D:-D ale bym sobie zjadla... zaraz wsiadam w auto i jade do ciebie :-D:-):-) powiedz mi kochana bo ja wyczytalam ze cukinie albo kabaczek sie dodaje i nie wiem co lepsze... wiem ze ktores z tych rzeczy moja mama dodawala ale ktore to nie mam pojecia... i jakie miesko dodajesz?? boczek wedzony czy jakas kielbaske czy co ?? juz patrzylam na stronce tesco po ile co jest :-):-):-) sprawdzilam kabaczek, cukinie no i oni maja ten boczek ale taki w plasterkach a ja wole taki co w kostke mozna pokroic... i te ich kielbaski... okropne... jak cos to do polskiego sklepu sie przejde tylko napisz co lepsze...

w ogole jutro robie placki wegierskie bo na bb ale na innym watku wyczytalam ze ktoras tam robila i masakra... a mam wolowine wiec zrobie... oczywiscie przepis tez znalazlam na onecie... ja to tak malo pojecia mam o gotowaniu... ale czlowiek uczy sie cale zycie... wiec naucze sie jeszcze gotowania ,,z glowy''... :-):-):-)
moja mam to ma od ok 6 lat takie parcie na gotowanie... ma pelno przepisow... pamietam ze dostala przepisy jakis zakonnic... powiem wam ze w zyciu tylu swietnych przepisow nie widzialm... a placki jakie pycha... teraz nie lubie ale wczesniej to uwielbialam... w ogole uwielbiam jedzonko mojej mamy... ona ma tyle pomyslow ze nie ma konca... i kazdy pycha... moj tz to zawsze jak jedziemy do polski albo moja mam przylatuje do nas to truje mojej mamie tylek ze on mielone chce... to mu moja mama robi przeszlo 50 kotletow-to potrafi w 1 dzien zjesc :-):-):-) a moja mama kocha jak ktos ja docenia za gotowanie to z mila checia mojemu tz gotuje :-):-):-):-)
ja sobie tak marze ze jak bede w mojej mamy wieku to zeby gotowac jak ona... mniam... ale sie glodna zrobilam :-):-)

sandra ja kupowałam w lidlu chyba cukinie z cukini jest lepsze, w ogóle to robiłam po swojemu tak troche na oko:)
podsmazyłam kiełbaske taka ich niestety bo polskiej tu nie ma cos ala kabanos z indyka i wieprzowiny nie najgorsze do tego boczek tez tutejszy ale wiadomo na polskim jest leprzejsze:)
to tego 2 cebylki 2 ząbki czosnku, 3 papryki z każdego koloru po jednej, 2 średnie cukinie, i 4 pomidory wszystko dusiłam jakies1,5 - 2 godzinki wyszło pycha:)

sandra ja kupowałam w lidlu chyba cukinie z cukini jest lepsze, w ogóle to robiłam po swojemu tak troche na oko:)
podsmazyłam kiełbaske taka ich niestety bo polskiej tu nie ma cos ala kabanos z indyka i wieprzowiny nie najgorsze do tego boczek tez tutejszy ale wiadomo na polskim jest leprzejsze:)
to tego 2 cebylki 2 ząbki czosnku, 3 papryki z każdego koloru po jednej, 2 średnie cukinie, i 4 pomidory wszystko dusiłam jakies1,5 - 2 godzinki wyszło pycha:)
A cukinie moge kupic w tesco tzn. czy dostane?? no i jak myslicie to jest wysokokaloryczne?? bo tez mi smaka narobilyscie mniam, mniam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry