Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
leczozmykam na kolacjedzis mam leczo
![]()
MNIAM!!!
ale mi narobilas smaka!!leczoMNIAM!!!
ale mi narobilas smaka!!

Ja tez jestem ale zaraz na pol godzinki znikne musze isc mojemu malemu meszczyznie krola lwa poczytac![]()
zmykam na kolacjedzis mam leczo
![]()
:-)

ale bym sobie zjadla... zaraz wsiadam w auto i jade do ciebie
:-):-) powiedz mi kochana bo ja wyczytalam ze cukinie albo kabaczek sie dodaje i nie wiem co lepsze... wiem ze ktores z tych rzeczy moja mama dodawala ale ktore to nie mam pojecia... i jakie miesko dodajesz?? boczek wedzony czy jakas kielbaske czy co ?? juz patrzylam na stronce tesco po ile co jest :-):-):-) sprawdzilam kabaczek, cukinie no i oni maja ten boczek ale taki w plasterkach a ja wole taki co w kostke mozna pokroic... i te ich kielbaski... okropne... jak cos to do polskiego sklepu sie przejde tylko napisz co lepsze...A cukinie moge kupic w tesco tzn. czy dostane?? no i jak myslicie to jest wysokokaloryczne?? bo tez mi smaka narobilyscie mniam, mniamsandra ja kupowałam w lidlu chyba cukinie z cukini jest lepsze, w ogóle to robiłam po swojemu tak troche na oko![]()
podsmazyłam kiełbaske taka ich niestety bo polskiej tu nie ma cos ala kabanos z indyka i wieprzowiny nie najgorsze do tego boczek tez tutejszy ale wiadomo na polskim jest leprzejsze
to tego 2 cebylki 2 ząbki czosnku, 3 papryki z każdego koloru po jednej, 2 średnie cukinie, i 4 pomidory wszystko dusiłam jakies1,5 - 2 godzinki wyszło pycha![]()