Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Melissa sliczna ta tempka u ciebie a ten sluz zabarwiony to byc moze plamienie implatacyjne kochana ja trzymam kciuki!!
A jesli chodzi o mnie to mnie znuff wczoraj w nocy podbrzusze bolalo jak na @ , a tempka rosnie ale powoli i sama niewiem o co w tym wszystkim chodzi.
Ale mi wczoraj zrobilyscie smaka tym leczonie moglam sie powstrzymac mialam w domu sloik leczo taki kupowanu i o 22 sobie je podgrzalam i pochlonelam
![]()
i zdołowana jestem że znowu sie nie udalo i że na następną owulke bede musiała czekać mesiąc...Melissa przytulam. jeszcze może byc dobrze
ja zrobiłam patent, rani mierzę temperaturę a po powrocie z pracy sikam owulacyjne testy. co prawda gxxxxx z tego wychodzi bo owulacji nie było, nie ma i pewnie już nie będzie. cykle mam 29 dni, dziś dzień 16....temperatura 36.5 cały czas

Ja robię dokładnie tak samo to chyba nalepszy sposób na dorwanie owulkiMelissa przytulam. jeszcze może byc dobrze
ja zrobiłam patent, rani mierzę temperaturę a po powrocie z pracy sikam owulacyjne testy. co prawda gxxxxx z tego wychodzi bo owulacji nie było, nie ma i pewnie już nie będzie. cykle mam 29 dni, dziś dzień 16....temperatura 36.5 cały czas
ale u mnie tak jak u Ciebie dzisiaj mam 15dc i tempka dalej nie rośnie ciągle ok 36,5:-(Nie dołuj się jeszcze nic nie wiadomo, a może jednak sie udałowitajcie!!
ja juz naprawde straciłam nadzieje, @ sie nedługo rozkręci dzisiaj znowu był brązowy śluz niestety tylko troszke go było ale tak samo miałam w ostatnim cyklu i tez wtedy jeszcze tempka była wysoka, spadnie pewnie jutro lub pojutrze, raczej jutro nie zatestuje chyba ze jutro mi skoczy temka to wtedy zobacze....
w ogóle to nie w chumorze dzis jestem i wszystko mine denerwujei zdołowana jestem że znowu sie nie udalo i że na następną owulke bede musiała czekać mesiąc...
kiedy masz termin @??? trzymam mocno kciuki:-)Kochana nie doluj sie prosze... ja mam nadzieje ze bedzie dobrze , mysl pozytywnie. zobacz ja nawet nie wiem czy mialam owulke ech...:-(codziennie wyc mi sie chce bo zaczne 11 cykl:-(witajcie!!
ja juz naprawde straciłam nadzieje, @ sie nedługo rozkręci dzisiaj znowu był brązowy śluz niestety tylko troszke go było ale tak samo miałam w ostatnim cyklu i tez wtedy jeszcze tempka była wysoka, spadnie pewnie jutro lub pojutrze, raczej jutro nie zatestuje chyba ze jutro mi skoczy temka to wtedy zobacze....
w ogóle to nie w chumorze dzis jestem i wszystko mine denerwujei zdołowana jestem że znowu sie nie udalo i że na następną owulke bede musiała czekać mesiąc...
Kochana nie doluj sie prosze... ja mam nadzieje ze bedzie dobrze , mysl pozytywnie. zobacz ja nawet nie wiem czy mialam owulke ech...:-(codziennie wyc mi sie chce bo zaczne 11 cykl:-(
Dziewuszki nie łamcie mi sie tutajKochana nie doluj sie prosze... ja mam nadzieje ze bedzie dobrze , mysl pozytywnie. zobacz ja nawet nie wiem czy mialam owulke ech...:-(codziennie wyc mi sie chce bo zaczne 11 cykl:-(
, bedzie dobrze jeszcze nic straconego jak u jednej tak i u drugiej jeszcze nic nie wiadomo nie martwmy sie na zapas, uszy do góry dziewczęta

Dziewuszki nie łamcie mi sie tutaj, bedzie dobrze jeszcze nic straconego jak u jednej tak i u drugiej jeszcze nic nie wiadomo nie martwmy sie na zapas, uszy do góry dziewczęta
A ja z kolei mam maly problem..., bo tak dzisaij jest mój 15 dc tempka ciągle 36,5 test owulacyjny w koncu dziś wyszedł pozytywny:-) ale nie wiem co dalej, bo od jutra czyli od 16 dc mam brać luteinę i nie wiem czy jak zaczne ją brać czy to nic nie zepsuje? czy nie zfałszuje mi tempki??? albo co gorsza przez nią nie dojdzie do owu?? dziewuszki poradźcie mi cos bo ja kompletnie sie na tym nie znam nie wiem czy brać jutro tą luteinę czy nie![]()