Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no kochana ja wstaje tak wczesnie nie potrafie dluzej spac ;-)
A taka poza tym mam zly dzien wszystko mnie drazni, denerwuje , i jestem dzis strasznie placzliwai ta tempka dziwna
a w nocy tak mnie brzuch bolal jak na @:-(
i tez mnie wszytsko drazni .... tempka u mnie dzis spadła i raczej nic z tego nie bedzie:-(jestem jestem:-) no wlasnie ja niewiem czy mialam czy dopiero bede miec owulacje a moze nie bede mialawłasciwie co ja sie pytam, pewnie tez nie wiesz, a w
ogóle to gdzie uciekłas??

powoliA o jedzeniu kochana nic nie mowja własnie miałam sie pytać czy tu jest ktos??
ehh ja tez sie jakos niewyraznie czuje.... przyszłam z pracy zjadłam troche słodyczy i mnie mulii tez mnie wszytsko drazni .... tempka u mnie dzis spadła i raczej nic z tego nie bedzie:-(
ja dzis wrocilam z pracy i pochlonelam 10 pierogow z truskawkami
,pozniej chrupki kukurydziane wpadly mi w rece, jablko a niedawno bagietke czosnkowa

jestem jestem:-) no wlasnie ja niewiem czy mialam czy dopiero bede miec owulacje a moze nie bede miala
dziwne to jakies bardzo duzy skok pozniej spadek a teraz rosniepowoli

A o jedzeniu kochana nic nie mowja dzis wrocilam z pracy i pochlonelam 10 pierogow z truskawkami
,pozniej chrupki kukurydziane wpadly mi w rece, jablko a niedawno bagietke czosnkowa
Dobrze ze w sobote bede juz maial aqua slim wiec jak tylko dostane @ to wezme sie za siebie![]()
ale bym zjadła a skąd miałas sama robiłas?? 
A moze ten spadek tempki to implatacjaco jak co ale ja trzymam kciuki
Cos czuje ze bedzie wszystko dobrze;-)
pierogi kupilam w sklepie polskim 1,99 fno jak taka wysoka to mozliwe ze owu była tylko znowu troche ten śluz nie pasuje
mniam pierogiale bym zjadła a skąd miałas sama robiłas??
a co to jest aqua slim?? a moze nie dostaniesz i brzuchol duzy ci urośnie
ehh nie wiem.... ciekawe jaka bedzie jutro, a w ogóle to nic mnie nie boli ani brzuch ani jajniki tylko cycki troche..
pierogi kupilam w sklepie polskim 1,99 f
a aqua slim to taki suplement na odchudzanie dodaje sie do wody ponoc dobry a z tym brzucholem to watpie jesdynie brzuch mnie lekko pobolewa i to przed spaniem cycochy nic a nic nie bola
a ten sluz to tak dzisiaj rano sprawdzalam wiec nim sie nie sugeruje bo u mnie na zewnatrz susza ale zakupilam sobie pre-seed i od nowego cyklu zaczne znuff lykac wiesiolek