reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
no kochana ja wstaje tak wczesnie nie potrafie dluzej spac ;-)
A taka poza tym mam zly dzien wszystko mnie drazni, denerwuje , i jestem dzis strasznie placzliwa:baffled: i ta tempka dziwna:eek: a w nocy tak mnie brzuch bolal jak na @:-(

ja własnie miałam sie pytać czy tu jest ktos??
ehh ja tez sie jakos niewyraznie czuje.... przyszłam z pracy zjadłam troche słodyczy i mnie muli :baffled: i tez mnie wszytsko drazni .... tempka u mnie dzis spadła i raczej nic z tego nie bedzie:-(

ja własnie miałam sie pytać czy tu jest ktos??
ehh ja tez sie jakos niewyraznie czuje.... przyszłam z pracy zjadłam troche słodyczy i mnie muli :baffled: i tez mnie wszytsko drazni .... tempka u mnie dzis spadła i raczej nic z tego nie bedzie:-(
A o jedzeniu kochana nic nie mow:baffled: ja dzis wrocilam z pracy i pochlonelam 10 pierogow z truskawkami:baffled:,pozniej chrupki kukurydziane wpadly mi w rece, jablko a niedawno bagietke czosnkowa:baffled::baffled:
Dobrze ze w sobote bede juz maial aqua slim wiec jak tylko dostane @ to wezme sie za siebie:tak:

jestem jestem:-) no wlasnie ja niewiem czy mialam czy dopiero bede miec owulacje a moze nie bede miala :szok:
dziwne to jakies bardzo duzy skok pozniej spadek a teraz rosnie :eek: powoli

no jak taka wysoka to mozliwe ze owu była tylko znowu troche ten śluz nie pasuje:baffled:

A o jedzeniu kochana nic nie mow:baffled: ja dzis wrocilam z pracy i pochlonelam 10 pierogow z truskawkami:baffled:,pozniej chrupki kukurydziane wpadly mi w rece, jablko a niedawno bagietke czosnkowa:baffled::baffled:
Dobrze ze w sobote bede juz maial aqua slim wiec jak tylko dostane @ to wezme sie za siebie:tak:

mniam pierogi:rofl2: ale bym zjadła a skąd miałas sama robiłas??
a co to jest aqua slim?? a moze nie dostaniesz i brzuchol duzy ci urośnie:tak:

A moze ten spadek tempki to implatacja:confused: co jak co ale ja trzymam kciuki
Cos czuje ze bedzie wszystko dobrze:tak:;-)

ehh nie wiem.... ciekawe jaka bedzie jutro, a w ogóle to nic mnie nie boli ani brzuch ani jajniki tylko cycki troche..

no jak taka wysoka to mozliwe ze owu była tylko znowu troche ten śluz nie pasuje:baffled:

mniam pierogi:rofl2: ale bym zjadła a skąd miałas sama robiłas??
a co to jest aqua slim?? a moze nie dostaniesz i brzuchol duzy ci urośnie:tak:

ehh nie wiem.... ciekawe jaka bedzie jutro, a w ogóle to nic mnie nie boli ani brzuch ani jajniki tylko cycki troche..
pierogi kupilam w sklepie polskim 1,99 f
a aqua slim to taki suplement na odchudzanie dodaje sie do wody ponoc dobry a z tym brzucholem to watpie jesdynie brzuch mnie lekko pobolewa i to przed spaniem cycochy nic a nic nie bola
a ten sluz to tak dzisiaj rano sprawdzalam wiec nim sie nie sugeruje bo u mnie na zewnatrz susza ale zakupilam sobie pre-seed i od nowego cyklu zaczne znuff lykac wiesiolek

reklama
pierogi kupilam w sklepie polskim 1,99 f
a aqua slim to taki suplement na odchudzanie dodaje sie do wody ponoc dobry a z tym brzucholem to watpie jesdynie brzuch mnie lekko pobolewa i to przed spaniem cycochy nic a nic nie bola
a ten sluz to tak dzisiaj rano sprawdzalam wiec nim sie nie sugeruje bo u mnie na zewnatrz susza ale zakupilam sobie pre-seed i od nowego cyklu zaczne znuff lykac wiesiolek

u nas nie ma polskiego sklepu , najblizszy 50km stąd :crazy:
aa to aqua juz chyba wiem, chyba reklame widziałam, a to zdrowe jest?? bo ja w takie rzeczy ogólnie nie wierze:sorry2:
moze akurat owulke miałas w tym momęcie jak sie termomertr zepsuł albo kilka dni przed tam gdzie miałaś taka niska a potem lekko rosła ale nie gwałtownie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry