reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Sandra na mdlosci dobra jest herbata imbitowa ja kupuje twinings ginger

tez ja mam... i jakos ten smak przez gardlo nie chce mi przejsc ale zmuszam sie i pije caly kubeczek... najgorsze jest to ze nie pomaga :-(:-(:-( wlasnie sie obudzilam... jak na razie ok... ale pewnie do momentu zjedzenia sniadanka... az sie boje... max to ja jem pol kanapki bo wiecej nie moge... tzn moge bo glodna jestem ale muli mnie masakrycznie... tak wiec przez caly dzien zjem moze 2 kanapki i to tyle :-(:-(:-(

tez ja mam... i jakos ten smak przez gardlo nie chce mi przejsc ale zmuszam sie i pije caly kubeczek... najgorsze jest to ze nie pomaga :-(:-(:-( wlasnie sie obudzilam... jak na razie ok... ale pewnie do momentu zjedzenia sniadanka... az sie boje... max to ja jem pol kanapki bo wiecej nie moge... tzn moge bo glodna jestem ale muli mnie masakrycznie... tak wiec przez caly dzien zjem moze 2 kanapki i to tyle :-(:-(:-(
Kochana musisz jesc!!! moze sprobuj tak: przed wstaniem z lozka przegryz cos np.paluszki ponoc pomaga.
A u mnie tempka rosnie ale strasznie wolno:baffled::confused: a ja juz niewiem co sie dzieje , a sluz mam taki bialy drugo fazowy

Ostatnia edycja:
Kochana musisz jesc!!! moze sprobuj tak: przed wstaniem z lozka przegryz cos np.paluszki ponoc pomaga.
A u mnie tempka rosnie ale strasznie wolno:baffled::confused: a ja juz niewiem co sie dzieje , a sluz mam taki bialy drugo fazowy

najgorsze jest to ze ja zaraz jak wstane to nie mam mdlosci... dopiero pozniej wiec nie wiem czy paluszki cos pomoga... masakra normmalnie...

a ty mierz dalej tempke... bo skok zawsze moze jeszcze byc... tak jak ci pisalam... moze byc tak jak u mellisy...

Hejka- najdluzej czekalam 32 dni, ktore minely w czwartek- takze jutro kupuje testa :) w srode z rana zrobie. Mam nadzieje, ze to juz fasolka a nie @ cos kreci.

kochana... to na co ty czekasz... ja bylam dzien przed @ i zrobilam test po poludniu i mi pozytywny wyszedl... taki z grubymi kreskami... serio mowie.... jestes juz dawno po terminie... nawet jak zrobisz wieczorem to ci wyjdzie... kup first response, taki w rozowym opakowaniu... one sa najlepsze... biegnij do sklepu i to juz!!!
a ja juz ci gratuluje :tak::tak::-):-)

hejka:-):-)

ja wczoraj miałam dziwny wieczór.... nie chce sie wkrecac naprawde obiecałam sobi e ze nie bede wymyslac zadnych objawów ale.... no musze napisać ... wczoraj po południu cały czas byłam głodna nawet jesli cos zjadłam to i tak czułam sie głodna w sumie durzo namieszałam bo jadłam i owoce i kaszke na mleku i słodycze i zapiłam to wszystko cherbatka owocową i potem dopadla mnie zgaga:baffled: bardzo zadko mi sie to zdaza tylko ze kilka dni temu tez ją miałam nawet dwa razy ale nie chciałam sie nakrecac i nawet sobie nie zapisałam w którym to dniu było...
potem jak poszłam spac bardzo mi bulgotało w brzuchu nie wiem czy to z głodu czy przez to jedzenie, nie mogłam spac... ledwo co zasnełam musiałam isc do toalety i sie napic, juz drugą noc sie mecze bo strasznie mi sie pic chce, potem jeszcze raz wstawałam do toalety, ale z tym wstawaniem to mi sie czesto zdazało wiec to tez zaden objaw nie musi byc.... ehh ale sie rozpisałam chyba sobie jednak wkrecam :baffled::crazy:

ja sie zaczynam czuc okropnie... mam mdlosci bardzo czesto... chodze caly czas glodna... jak sobie zrobie jedzonko to czym wiecej zjem tym bardziej mnie mdli... masakra... i w sumie od wczoraj chodze masakrycznie glodna :-(:-(:-( .....
tak wiec kochane kozystac te kilka tygodni przed owulka bo pozniej to masakra :-):-):-)

własnie z jednej strony to dobrze ze masz objawy bo jak bys ich nie miała to bys sie martwiła że cos nie tak jest ;-)ale z drugiej strony to ci wsoołczuje ze nie mozesz jeść tym bardziej ze jestes glodna:baffled:
czytałam że dobre tez na mdłosci są banany, tak zeby je zjesc przed wstaniem z łózka moze akurat na ciebie zadziałają

a ja cos mysle ze owulki nie bylo i nie bedzie , mierzyc bede dalej do konca

owulka moze ci sie przesunąc wiec sparwdzaj dalej, ja miałam tez na poczatku cyklu objawy owulki czyli ból jajników i sluz płodny ale temperatura nie skoczyła, śluz wrócił do takiego niepłodnego białego jak pisałas, dopiero po 20 dniach zaczeły sie te plamienia brazowe a potem znowu śluz płodny wrócił i temka skoczyła...

Hejka- najdluzej czekalam 32 dni, ktore minely w czwartek- takze jutro kupuje testa :) w srode z rana zrobie. Mam nadzieje, ze to juz fasolka a nie @ cos kreci.

mówiłam zebys sie jeszcze nie załamywała bo @jeszcze nie było:tak::-)
w ogóle tak długo czekasz na testowanie....
teraz musza wyjsc 2 grube krechy - nie ma innej opcji:-) trzymam kciuki :-):-)

hejka:-):-)

ja wczoraj miałam dziwny wieczór.... nie chce sie wkrecac naprawde obiecałam sobi e ze nie bede wymyslac zadnych objawów ale.... no musze napisać ... wczoraj po południu cały czas byłam głodna nawet jesli cos zjadłam to i tak czułam sie głodna w sumie durzo namieszałam bo jadłam i owoce i kaszke na mleku i słodycze i zapiłam to wszystko cherbatka owocową i potem dopadla mnie zgaga:baffled: bardzo zadko mi sie to zdaza tylko ze kilka dni temu tez ją miałam nawet dwa razy ale nie chciałam sie nakrecac i nawet sobie nie zapisałam w którym to dniu było...
potem jak poszłam spac bardzo mi bulgotało w brzuchu nie wiem czy to z głodu czy przez to jedzenie, nie mogłam spac... ledwo co zasnełam musiałam isc do toalety i sie napic, juz drugą noc sie mecze bo strasznie mi sie pic chce, potem jeszcze raz wstawałam do toalety, ale z tym wstawaniem to mi sie czesto zdazało wiec to tez zaden objaw nie musi byc.... ehh ale sie rozpisałam chyba sobie jednak wkrecam :baffled::crazy:

kochana ja caly czas podgladam twoj wykresik... wstaje rano i co robie-lukam sobie czy ci tempka rosnie :tak::tak::tak::tak: jak juz nie mozesz sie doczekac to proponuje kupic test first response.... one sa bardzo dobre... wykrywaja ciaze u 62% kobiet 6 dni przed @, 78% - 5 dni przed @, 87% - 4 dni przed @, 98% - 3 dni przed @ i 99% 2 dni przed @...
tak wiec jutro bedziesz 3 dni przed @ wiec 98%... to bardzo duzo...

reklama
kochana ja caly czas podgladam twoj wykresik... wstaje rano i co robie-lukam sobie czy ci tempka rosnie :tak::tak::tak::tak: jak juz nie mozesz sie doczekac to proponuje kupic test first response.... one sa bardzo dobre... wykrywaja ciaze u 62% kobiet 6 dni przed @, 78% - 5 dni przed @, 87% - 4 dni przed @, 98% - 3 dni przed @ i 99% 2 dni przed @...
tak wiec jutro bedziesz 3 dni przed @ wiec 98%... to bardzo duzo...

widze ze codziennie zagladasz do mnie:-) i mi kibicujesz:-)
wiem własnie ze te testy first sa dobre bo miałam je wczsniej ale ostatnio jak byłam w polsce to sobie tam zrobiłam zapas testów bo sa tansze, ale wszystkie mam o czułosci 25, dlatego nie chce robic wczesniej, jakos wytrzymam jeszcze te 4 dni chyba ze tempka spadnie w piątek to wtedy nie zrobie.... :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry