reklama

Staraczki na Wyspach

Zrob jeszcze raz test wtedy może było za wcześnie??? bo my tak naprawdę nie mozemy Ci pomoc, poki nie zrobisz testu to nic nie bedzie wiadomo:tak: Odwagi rób teściora i zobaczymy co z tego wyjdzie;-) Trzymam kciuki:-D
Roxii a co u ciebie ja mam taka nadzieje ze ktorejs z nas w tym cyklu musi sie udac trzymam kciuki za ciebie i melise
Melisy tepka jest super naprawde chcialabym miec taka:-)

reklama
Roxii a co u ciebie ja mam taka nadzieje ze ktorejs z nas w tym cyklu musi sie udac trzymam kciuki za ciebie i melise
Dziekuje za trzymanie kciuków:-D ja za Ciebie równierz trzymam i za wszystkie starające sie dziewuszki:-)
Ja narazie mierzę tempkę i czekam na owulkę zobaczymy jak to bedzie mam nadzieję że uda mi się ją wybadać:confused: musze wkleic mój wykresik tylko nie bardzo wiem jak to zrobić:dry: coś pokombinuję żebyście mogły go widziec i pomogły mi zinterpretować moją tempke bo mam mało doświadczenia w tym:-p
A mellisy tempka rzeczywiście jest ładniutka, miejmy nadzieję że się uda:-)

Dziekuje za trzymanie kciuków:-D ja za Ciebie równierz trzymam i za wszystkie starające sie dziewuszki:-)
Ja narazie mierzę tempkę i czekam na owulkę zobaczymy jak to bedzie mam nadzieję że uda mi się ją wybadać:confused: musze wkleic mój wykresik tylko nie bardzo wiem jak to zrobić:dry: coś pokombinuję żebyście mogły go widziec i pomogły mi zinterpretować moją tempke bo mam mało doświadczenia w tym:-p
Ja tez nie wiem jak swoj wykres wkleic no i zaznaczyc ze zmienilam termometr
Moze dziewczyny nam pomoga:sorry2:

ja też mierzę temperaturę u mnie jak na razie 36.5 - 36.6 więc wyczekuję owulacji. przyszły testy ale poleconym i poleżą na poczcie do poniedziałku.

p.s. ten 28dni.pl to jest płatny?

dziekuje dziewczyny kochane jestescie:-) ja tez bardzo wam kibicuje:-)

Ja tez nie wiem jak swoj wykres wkleic no i zaznaczyc ze zmienilam termometr
Moze dziewczyny nam pomoga:sorry2:

a gdzie ty masz swój wykres w jakim programie?? na 28dni?

ja też mierzę temperaturę u mnie jak na razie 36.5 - 36.6 więc wyczekuję owulacji. przyszły testy ale poleconym i poleżą na poczcie do poniedziałku.

p.s. ten 28dni.pl to jest płatny?

pierwszy miesiąc w 28 dni jest za darmo, nastepne sa płatne, ja wykupiłam na 3 miesiące to kosztuje 33zł mozna wykupic na wiecej ale juz nie pamietam jakie tam ceny były

pierwszy miesiąc w 28 dni jest za darmo, nastepne sa płatne, ja wykupiłam na 3 miesiące to kosztuje 33zł mozna wykupic na wiecej ale juz nie pamietam jakie tam ceny były
:szok: o matko nawet nie wiedziałam że tam trzeba płacic:szok: ehh ale zdzierają z ludzi:wściekła/y: w takim razie za miesiąc będę musiała sobie wykupić tak???:crazy:
A własnie moze wiesz jak wkleić ten wykresik z 28 dni??
Z góry dziękuję:-D

tak an 28 dni mam,
A ja dzis zakupilam na ebay pre-seed plus do tego gratis 15 testow owulacyjnych i 5 ciazowych zalacilam 12funtow
Cos mi sie wydaje ze w tym cyklu owulki nie bedzie:-( no byl ten niby skok ale moze juz termometr byl zepsuty
13d.c-36,6
14d.c-37,3(byc moze i w tym byl juz sie psul)
15d.c-35,8(w tym dniu zepsul sie termometr)
16d.c-36,55(zmiana termometru)
17d.c-36,58:-(
tak to wyglada

tak an 28 dni mam,
A ja dzis zakupilam na ebay pre-seed plus do tego gratis 15 testow owulacyjnych i 5 ciazowych zalacilam 12funtow
Cos mi sie wydaje ze w tym cyklu owulki nie bedzie:-( no byl ten niby skok ale moze juz termometr byl zepsuty
13d.c-36,6
14d.c-37,3(byc moze i w tym byl juz sie psul)
15d.c-35,8(w tym dniu zepsul sie termometr)
16d.c-36,55(zmiana termometru)
17d.c-36,58:-(
tak to wyglada
Ojojj nie przejmój się mierz dalej moze owulka dopiero będzie ten skok mógł faktycznie być spowodowany zepsutym termometrem, więc mozliwe ze owulki jeszcze nie było i pojawi się niedługo:tak: jak długi masz cykl???
głowa do góry i mierz dalej:-) a testy owulacyjne robisz???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry