reklama

Staraczki na Wyspach

dziewczyny czy moge zmienic termometr?? bo ten co mierzylam nie dziala :-( ,a kupilam nowy taki specjalny fertility. Mam jeszcze jeden taki z jednym miejscu po przecinku i niewiem ktorym dokonczyc mierzenie:-(. Chyba bede musiala zawiesic i poczekac do nastepnego cyklu bo wszedzie pisza zeby niezmieniac termometru no a jak moj nie dziala:wściekła/y:

reklama
to super :-):-):-) fajnie bo wole wczesniej wiedziec ile tam bobasow jest :-):-):-) ja mam spotkanie z midwife 2 wrzesnia... bede wtedy w 8tc... juz sie doczekac nie moge :tak::tak::tak:

Widze ze mamy w tym samym dniu wizyte u poloznej:-)
U mnie bedzie wtedy 16 tydz jak ten czas szybko leci:tak:
Pare dni temu dostalam wezwanie na usg i juz sie nie moge doczekac:-p
ale u mnie nadal utrzymuja sie plamienia i narazie nikt nie wie dlaczego one sa::confused2:

Wiatam kochane. U mnie jak na zlosc chyba termometr mi sie popsul. A temperatura dzis to 35,8 wylaczylam termometr i powtornie wlaczylam i pokazalo sie error i zgasl:-(:-(.
No i tempka tak bardzo spadla:confused:
No i chyba po moim mierzeniu , bo niewiem czy moge zmienic termometr:-(

mnie sie wydaje ze ten termometr juz dzis nie działał jak ci taka niska tempke pokazał, byc moze miał słabą baterie...:confused:

czesc wiesz co robłam jakos 3 tygonie temu przed tymi plamieniami i wyszedł negatywnie do tego dzisiaj rano jak wstałam to moje sutki były białe i tak jak by były suche. ale sutki mnie n ie bola za to piersi po bokach sas dramatycznie bolące, :-(

wiesz co te objawy masz naprawde dziwne, najlepiej zapisz sie do lekarza jak nie mozesz tu w irladnii to jak pojedziesz do polski to idż do jakiegos dobrego ginekologa... moze masz cos nie tak z hormonami....a moze poprzedni test nie wykazał ciąży, niektórym pokazuje wiele później... najwyżej spróbuj jeszcze raz z tym testem...

dziewczyny czy moge zmienic termometr?? bo ten co mierzylam nie dziala :-( ,a kupilam nowy taki specjalny fertility. Mam jeszcze jeden taki z jednym miejscu po przecinku i niewiem ktorym dokonczyc mierzenie:-(. Chyba bede musiala zawiesic i poczekac do nastepnego cyklu bo wszedzie pisza zeby niezmieniac termometru no a jak moj nie dziala:wściekła/y:

jutro rano zmierz temperature moze tym nowym, zobaczymy co pokaze,
wiem ze tak pisza no ale co masz zrobic.... wtedy temperatura nie bedzie zbyt wiarygodna ale mniej wiecej bedziemy wdzieć czy jest niska czy wysoka,

mnie sie wydaje ze ten termometr juz dzis nie działał jak ci taka niska tempke pokazał, byc moze miał słabą baterie...:confused:

wiesz co te objawy masz naprawde dziwne, najlepiej zapisz sie do lekarza jak nie mozesz tu w irladnii to jak pojedziesz do polski to idż do jakiegos dobrego ginekologa... moze masz cos nie tak z hormonami....a moze poprzedni test nie wykazał ciąży, niektórym pokazuje wiele później... najwyżej spróbuj jeszcze raz z tym testem..

jutro rano zmierz temperature moze tym nowym, zobaczymy co pokaze,
wiem ze tak pisza no ale co masz zrobic.... wtedy temperatura nie bedzie zbyt wiarygodna ale mniej wiecej bedziemy wdzieć czy jest niska czy wysoka,
Ale mnie wkurzyl ten cholerny termometr:wściekła/y:, no wiec pytanie nastepne ktory mierzyc:
-zwyklym elektronicznym ktory ma jedno miejsce po przecinku
-czy elektronicznym ale owulacyjnym ktory ma dwa miejsca po przecinku:confused::confused:
Ale ja was drecze kochane :szok:, ale co ja bym bidulka bez was zrobila :-D

Ale mnie wkurzyl ten cholerny termometr:wściekła/y:, no wiec pytanie nastepne ktory mierzyc:
-zwyklym elektronicznym ktory ma jedno miejsce po przecinku
-czy elektronicznym ale owulacyjnym ktory ma dwa miejsca po przecinku:confused::confused:
Ale ja was drecze kochane :szok:, ale co ja bym bidulka bez was zrobila :-D

ten owulacyjny będzie dokładniejszy:-)

Melisa widzialam twoj wykres sliczny :-)
kochana trzymam kciuki:-)

a dziekuje Ci bardzo:-)
zobaczymy jaki bedzie za tydzien....mam nadzieje ze z taka sama tempką albo wyższą,

Wiecie ja chyba odpuszczam te mierzenie tepki przypuszczam ze ten skok i nagly spadek to wina termometru pewnie byl juz zepsuty :-( dzis mierzylam juz owulacyjnym i bylo 36,55 wiec chyba nie bylo u mnie jeszcze owu
A tak sie napalilam na te mierzenie a tu pech termometr sie popsul :-(

zobaczymy jaki bedzie za tydzien....mam nadzieje ze z taka sama tempką albo wyższą,

tylko sie nie smutaj jak nie urosnie wiecej albo spadnie o pol kreski... bo ja normalnie stresiora mialam niepotrzebnie... a moja tempka byla od 36.7 do 36.9... w sumie dopiero po @ zaczela byc wyzsza... wiec teraz trzymam kciuki zeby ci tempka nie spadla :tak::tak::tak:

Cos malo tu dziewczyn zaglada ale nie ma co se dziwic wiekszosc zafasolkowala tylko my zostalysmy:szok:

ja zagladam caly czas :-p tylko pogoda dzisiaj bez sensu i jakas zamulona jestem... a u was jaka pogoda??
mierz kochana dalej temoke... nie odpuszczaj... mierz tym nowym termometrem... bedziesz widziec czy przed @ spadnie czy nie... ja zaczelam mierzyc 5 dni przed @... wtedy spadla na dzien przed... dlatego w kolejnym cyklu wiedzialam ze danego dnia powinna spasc... ale nie spadla :-):-) wiec mierz i nie marudz :-):tak::tak::tak:zaloz sobie nowy cylk na 28 dni... bedzie nam latwiej zeby ci pomoc w interpretacji... nie ma to jak wykres.... wtedy wszystko widac najlepiej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry