reklama

Staraczki na Wyspach

tylko sie nie smutaj jak nie urosnie wiecej albo spadnie o pol kreski... bo ja normalnie stresiora mialam niepotrzebnie... a moja tempka byla od 36.7 do 36.9... w sumie dopiero po @ zaczela byc wyzsza... wiec teraz trzymam kciuki zeby ci tempka nie spadla :tak::tak::tak:

ja zagladam caly czas :-p tylko pogoda dzisiaj bez sensu i jakas zamulona jestem... a u was jaka pogoda??
mierz kochana dalej temoke... nie odpuszczaj... mierz tym nowym termometrem... bedziesz widziec czy przed @ spadnie czy nie... ja zaczelam mierzyc 5 dni przed @... wtedy spadla na dzien przed... dlatego w kolejnym cyklu wiedzialam ze danego dnia powinna spasc... ale nie spadla :-):-) wiec mierz i nie marudz :-):tak::tak::tak:zaloz sobie nowy cylk na 28 dni... bedzie nam latwiej zeby ci pomoc w interpretacji... nie ma to jak wykres.... wtedy wszystko widac najlepiej...
Bede mierzyc do konca :-(. A powiedz mi mam na nowo zalozyc ten cykl bo jakas dzis nierozumna jestem:confused:

reklama
hej dziewczyny!!
ja jak zwykle przed @ mam napady czekoladowe własnie zjadłam całą:szok::zawstydzona/y:
no i piersi mnie zaczeły lekko pobolewać tak jak w ostatnim cyklu 7 dni przed @

Wiecie ja chyba odpuszczam te mierzenie tepki przypuszczam ze ten skok i nagly spadek to wina termometru pewnie byl juz zepsuty :-( dzis mierzylam juz owulacyjnym i bylo 36,55 wiec chyba nie bylo u mnie jeszcze owu
A tak sie napalilam na te mierzenie a tu pech termometr sie popsul :-(

no pech rzeczywiscie:-( ale nie martw sie mierz dalej zobaczymy co bedzie

sandra a ja ty sie czujesz?

hej dziewczyny!!
ja jak zwykle przed @ mam napady czekoladowe własnie zjadłam całą:szok::zawstydzona/y:

no pech rzeczywiscie:-( ale nie martw sie mierz dalej zobaczymy co bedzie

Kochana a moze ta czekolada to nie na @ a piersiami sie nie sugeruj mnie w pierwszej ciazy piersi nie bolaly.
Trzymam kciuki u ciebie tempka piekana:-)

Kochana a moze ta czekolada to nie na @ a piersiami sie nie sugeruj mnie w pierwszej ciazy piersi nie bolaly.
Trzymam kciuki u ciebie tempka piekana:-)

nie no własnie zadnymi z tych objawów sie nie sugeruje bo tak samo miałam ostatnio, w sumie ataki na czekolade to mam często:zawstydzona/y::-p a piersi bolały w ostatnim cyklu tak samo, wiec na pewno to nie jest obajw ciązy bo to zdecydowanie za wczesnie:happy2:

hej dziewczyny!!

z tym bolem w piersiach to jest roznie... dziewczyny mowia ze bola strasznie ze rosna... no mnie zaczely bolec na tydzien przed @ i w sumie bylam pewna ze @ dostane bo zawsze tak na tydzien przed ze sie zaczynalo... a tu masz.... cyce wcale nie sa wieksze... bola normalnie... wiec to ze bola cie tak samo jak zawsze to nic nie znaczy... wcale @ nie musi przyjsc :-):-):-) ja trzymam kciuki za +

a jak sie czuje?? dzisiaj zle ale to ze wzgledu na pogode... jeszcze bylam na poczcie i zmoklam ze masakra... teraz siedze pod kocem i mi zimno.. mam ndzieje ze sie nie rozchoruje... chociaz gardlo juz mnie boli... a jesli chodzi o ciaze to caly czas spac mi sie chce... normalnie oczy mi sie teraz przed kompem zamykaja a tu jeszcze musze ugotowac cos mojemu tz... w dzien bym spala caly czas ale w sumie to zmuszam sie zeby nie zasnac bo w nocy nie moge spac... najgorsze jest to te teraz spac sie chce jak cholera, ale nie bede spala a pojde spac w nocy i nie zasne :confused::confused::confused::confused: mam nadzieje ze juz niedlugo ty nam sie pochwalisz objawami ciazowymi :-):tak:

z tym bolem w piersiach to jest roznie... dziewczyny mowia ze bola strasznie ze rosna... no mnie zaczely bolec na tydzien przed @ i w sumie bylam pewna ze @ dostane bo zawsze tak na tydzien przed ze sie zaczynalo... a tu masz.... cyce wcale nie sa wieksze... bola normalnie... wiec to ze bola cie tak samo jak zawsze to nic nie znaczy... wcale @ nie musi przyjsc :-):-):-) ja trzymam kciuki za +

a jak sie czuje?? dzisiaj zle ale to ze wzgledu na pogode... jeszcze bylam na poczcie i zmoklam ze masakra... teraz siedze pod kocem i mi zimno.. mam ndzieje ze sie nie rozchoruje... chociaz gardlo juz mnie boli... a jesli chodzi o ciaze to caly czas spac mi sie chce... normalnie oczy mi sie teraz przed kompem zamykaja a tu jeszcze musze ugotowac cos mojemu tz... w dzien bym spala caly czas ale w sumie to zmuszam sie zeby nie zasnac bo w nocy nie moge spac... najgorsze jest to te teraz spac sie chce jak cholera, ale nie bede spala a pojde spac w nocy i nie zasne :confused::confused::confused::confused: mam nadzieje ze juz niedlugo ty nam sie pochwalisz objawami ciazowymi :-):tak:

chciałabym zeby ten ból był zwiazany rosnącymi cycuchami:-pale własnie przed @ zawsze bola są pełniejsze a potem znowu malutkie:dry: ahhh jak ja bym tak chciała zeby mi urosły:cool2:

u nas tez pogoda beznadziejna :-( teraz na chwile przestało padac a wczesniej to cały czas...no i chłodno tez sie zrobiło, heh ja tez siedzie przed kompem i pod kocykiem;-)

zapomniałam dodac ze brzuszek dalej mi sie utrzymuje, jest wydety i do tego purkam cały czas, no i to sikanie szczerze to juz mnie meczy....:( :(
Zrob jeszcze raz test wtedy może było za wcześnie??? bo my tak naprawdę nie mozemy Ci pomoc, poki nie zrobisz testu to nic nie bedzie wiadomo:tak: Odwagi rób teściora i zobaczymy co z tego wyjdzie;-) Trzymam kciuki:-D

chciałabym zeby ten ból był zwiazany rosnącymi cycuchami:-pale własnie przed @ zawsze bola są pełniejsze a potem znowu malutkie:dry: ahhh jak ja bym tak chciała zeby mi urosły:cool2:

u nas tez pogoda beznadziejna :-( teraz na chwile przestało padac a wczesniej to cały czas...no i chłodno tez sie zrobiło, heh ja tez siedzie przed kompem i pod kocykiem;-)
mellisa ładną masz tą tempke :tak: trzymam mocno kciuki:-)

reklama

Kochana u mnie dzis pochmurno ale duszno:baffled:
a jesli chodzi o te piersi to nimi sie nigdy nie sugerowalam i nie bede bo raz mnie bola raz . Czekam cierpliwie ale mam zle przeczucia .
A ty kochana dbaj o siebie i fasolke DALAS MI WIARE:-) ZE MOZE SIE UDAC!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry