reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Dawno odstawilas anty? Organizm potrzebuje troche czasu zeby sie ponownie przestawic na naturalny rytm. Poza tym, majac nieregularne cykle wcale nie oznacza, ze nie masz owulacji I nie mozesz zajsc w ciaze. Dajcie sobie czas, a dopiero potem jesli sie nie uda mozesz pomyslec o znalezieniu przyczyny, badaniach I ew. Leczeniu. Powodzenia!

Dawno odstawilas anty? Organism potrzebuje troche czasu zeby sie ponownie przestawic na naturally rytm. Poza tym, majac nieregularneccykle wcale nie oznacza ze nie masz owulacji I nie mozesz zajsc w ciaze. Dajcue sobie czas, a dopiero potem jesli przez dluzszy czas sie nie ida mozesz pomtslec o znalezieniu przyczyny, badaniach I ew. Leczeniu. Powodzenia!
W listopadzie. I od tamtej pory miałam 2 okresy. Teraz cisza.

Ovli dobrze się czuje, wciąż macam cycki czy bola, bo bola raczej wieczorem a więc rano stres, brzuch prawie wcale nie boli i chyba pomiędzy rankiem a popołudniem trochę kręci mi się w głowie, ale chyba bo trwa to sekundę a ja nie jestem pewna co się dzieje, ale nigdy coś takiego mi się nie zdawało także może i się kręci w tej gliwie. Dzięki ze pytasz. A ty jak tam badania decydujesz się na robienie jakiś jeszcze? I stranka od lipca? Czy już?

Cytrynowa warto spróbować z GP mi na pocztku zmagań nawet wysłał na usg potwierdzając ze nie mam owulacji.

Kara, moze po tych wszystkich przejsciach bedziesz miala taka lekka ciaze jak ja mialam, czego Ci zycze. Co prawda stresowalam sie jak diabli, co wizyta w kibelku to sprawdzalam czy nie krwawie, testy ciaziwe robilam .nawet juz dawno wiedzac, ze bylam w ciazy, ale tak ze facto zero mdlosci, cycki tylko na poczatku bolaly jak na okres, no I brxuch tez jak na okres, potem juz zero nieprzyjemnow objawow

Ovli dobrze się czuje, wciąż macam cycki czy bola, bo bola raczej wieczorem a więc rano stres, brzuch prawie wcale nie boli i chyba pomiędzy rankiem a popołudniem trochę kręci mi się w głowie, ale chyba bo trwa to sekundę a ja nie jestem pewna co się dzieje, ale nigdy coś takiego mi się nie zdawało także może i się kręci w tej gliwie. Dzięki ze pytasz. A ty jak tam badania decydujesz się na robienie jakiś jeszcze? I stranka od lipca? Czy już?

Cytrynowa warto spróbować z GP mi na pocztku zmagań nawet wysłał na usg potwierdzając ze nie mam owulacji.
I tak muszę iść bo dostałam zaproszenie na cytologie (chyba dobrze zrozumiałam to pismo). Więc mogę i o to zapytać przy okazji prawda?

reklama
Cytrynowa ale cytologie będzie ci robić pielęgniarka. Przynajmniej ja tak mam za każdym razem.

Indi dzięki oby tak było jak mówisz. No ja właśnie wcześniej czułam takie bóle jak na @ i jajniki tak piekły a teraz już coraz rzadziej czuje bóle w brzuchu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry