Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Indi - no mówią jej, że nie ma pracy... czyli jeśli zatrudnią kogoś na jej miejsce to mogłaby iść z tym do sądu?
mama- super, że jest serduszko i, że mogłaś sobie sprawdzić
Marchew a jak ona pracuje przez agencje??czy na kontrakcie
juz doczytalam pracodawca nie moze zmieniac warunkow umowy I od dnia kiedy sie powie ze jestesmy w ciazy nie mozna zwolnic ciezarnej https://www.gov.uk/working-when-pregnant-your-rights
Mama, super, ze juz widzialas serduszko.
Mar-chew, jesli zatrudnia logos na jej miejsce to oczywiscie ze moze isc do sadu. Zatrudnuc na jej miejsce to mogluby gdyby np poszla na chorobowe, ale to tak tymczasowo. Najlepiej niech zasiegnie porady prawnika specializujacego sie w prawie pracy
Marchew niech ona normalnie idzie do pracy I jak nie ma dla niej pracy to niech jej ktos to poswiadczy na pismie bo beda miec podstawe ze poprostu nie przyszla bez powodu
Dziewczyny zrobiłam test clearblue digital mój M. Powiedział ze co ciążę to 100 funtów na testy wydaje, oczywiście przesadził.Test pokazał Pregnant 2-3 czyli 4-5 tydzień a jestem ponoć w 5 tyg i 2 dni. Czyli się zgadza
Mama ale mam gula ze juz widziałaś serduszko napewno czujesz się spokojniejsza.
Hej byłam dzisiaj u mojego gp odebrać kopie moich wyników wiec :
Antykoagulant tocznia - ujemny
Antykariolip igg - ujemny
Antykariolip igm - ujemne
ANA - ujemne
Czekam jeszcze na wyniki ASA ale wkurzylam sie bo jak byłam w labolatorium to nie zrobiłam sobie badań na przeciwciała przeciw łożyskowe a miałam zapisane na kartce . Resztę badań zrobie w Polsce jak bede
Kara le to gratki digital jest 25 czuly nie ma innej opcji jest ciaza :-)ja ebay zamawialm diditale 2 po 8 funtow I wczesniej za 9 na amzonie ale tam byl jeden didital I jeden zwykly clear blue ja na same testy w swoim zyciu wydalam tyle ze spoko mozna by bylo kupic jakis samochod za nie:-)a ja na wszytskie nasikalm I wywyalilam do smietnika:-)
Mama dobre to co napisałaś no tak już z nami jest ze uwierzyć nie możemy i potwierdzen szukamy. No ciąża jest napewno, tylki takie subtelne te objawy ale może w sumie dlatego ze nie dawno byłam w ciąży. To nie jest takie bum dla organizmu. A może Poprostu jest inna.
Kara , no niestety jestem w punkcie wyjścia , nie wiem co teraz czy robic dalej badania bo mam kilka czy czekac na ten list z kliniki . Nie przejmuj sie objawami to dopiero 5 tydz takze , dopiero sie zacznie za jakies 2 tyg .
A na testy ciążowe to ja tez wydałam kupę kasy ;(