reklama

Staraczki na Wyspach

Ja właśnie przed chwilką z pracy wróciłam...Boże nóg nie czuje...ale to nieważne....Przed pracą wstąpiłam do Tesco i kupiłam ten cały wiesiołek o którym troszkę tu czytałam....I nie wiem czy powinnam zacząć go brać...Ja od kilku miesięcy biorę femintal bo moja ginka poleciła mi go zamiast kwasu foliowego i nie wiem czy ten cały wiesiołek +feminatal mogę zażywać razem...i od kiedy powinnam brać ten wiesiołek....Wyczytałam gdzieś tam w internecie, że powinno się go brać od początku cyklu az do owulacji bo nie powinno sie go stosować w czasie ciąży bo może skurcze macicy wywoływać...Ja ma już 6 dzień cyklu...I juz sama nie wiem...Gapię sie na tą buteleczkę cały dzien...i mam mętlik w głowie "brać czy nie brać" A Wy Kochane brałyście ten wiesiołek...Polecacie czy odradzacie....Nie wiem już sama

reklama
hello kobitki
ja juz jestem po wizycie w klinice dzis mi pobrali krew na LH/FSH
w czwartek mam miec usg i tez pobiora krew a pozniej w poniedzialek i tak bede chodzila co 3 dni na usg i pobieranie krwi:eek:

ja wkoncu nie kupilam, ale jak tylko mi sie nie uda w tym cuklu to zakupie sobie takie ziolka, zapomnialam jak sie to nazywa po angliesku hehehe:-p

To się nazywa EVENING PRIMROSE OIL.
Ja wciąż nie wiem czy to mogę łykać z tym moim feminatalem i czy gdybym chciała zacząć od dziś to nie za pozno bo mam już chyba 8 dzien cyklu....

To się nazywa EVENING PRIMROSE OIL.
Ja wciąż nie wiem czy to mogę łykać z tym moim feminatalem i czy gdybym chciała zacząć od dziś to nie za pozno bo mam już chyba 8 dzien cyklu....
mozesz brac z femintalem kochana
ja zawsze bralam wiesiolek od 4 dc do owulacji wiec mozesz brac i od 8 nic nie zaszkodzi tylko pamietaj ze do owulacji

mozesz brac z femintalem kochana
ja zawsze bralam wiesiolek od 4 dc do owulacji wiec mozesz brac i od 8 nic nie zaszkodzi tylko pamietaj ze do owulacji

Dzięki, właśnie łyknęłam pierwszą kapsułkę....Kupiłam dzis w superdrugu 2 opakowania testów owulacyjnych (promocja była buy one get one free....hehehe
icon7.gif
)... od środy-czwartku testuję....Niby wiem kiedy mam, ale przez to opóźnieie w tym miesiącu wolę mieć dodatkową pewność
icon7.gif

Wiecie co Dziewczyny!!!!
Uśmiałam się przed chwilą. Chowałam testy owulacyjne do szuflady i sama nie mogę w to uwierzyć, że mam tam tyle tego..2 opakowania testów ciążowych, 2 opakowania testów owulacyjnych + 2 testy owu które mi zostały z poprzednich miesięcy, folik, feminatalu 800- 3 opakowania, nawet feminatal 400 juz mam dla kobiet w ciązy od 13 tygodnia ciąży (zakupiłam będąc w czerwcu w Polsce) no i mój nowy zakup wiesiołek...Czy to nie zaczyna być chore, jeszcze trochę i bedziemy musieli mieszkanie zmienić bo nie będe miała tego gdzie składować....hehehehe

czesc,
ja juz czekam na @, dzis w nocy nie mogłam spac a nad ranem ciagle sie budziłam stresowałam sie tą dzisiejsza temperatura no i jednak spadła troche ale i tak skusiłam sie na testa i niestety zobaczyłam 1 kreche ehh wiedziałam co sie święci a i tak zrobiłam:crazy: jednak w podswiadomości miałam malutką nadzieje:-(
Trudno jutro lub pojutrze zacznę kolejny cykl, jest mi troche smutno ale nie rycze tak jak ostatnio. Mój mąz mnie rano przytulił i powiedział ze nie moze sie doczekać kolejnych staranek:happy:

czesc,
ja juz czekam na @, dzis w nocy nie mogłam spac a nad ranem ciagle sie budziłam stresowałam sie tą dzisiejsza temperatura no i jednak spadła troche ale i tak skusiłam sie na testa i niestety zobaczyłam 1 kreche ehh wiedziałam co sie święci a i tak zrobiłam:crazy: jednak w podswiadomości miałam malutką nadzieje:-(
Trudno jutro lub pojutrze zacznę kolejny cykl, jest mi troche smutno ale nie rycze tak jak ostatnio. Mój mąz mnie rano przytulił i powiedział ze nie moze sie doczekać kolejnych staranek:happy:

Może nie trać jeszcze nadziei...zdarza się tak, że test za wczesnie zrobione nie wykaże ciąży....Poczekaj czy @ przyjdzie

A mnie chyba jakieś przeziębienie bierze....Wskoczyłam do łóżeczka a mój P. skacze wokół mnie....muszę sie wykurować bo za parę dni muszę być w formie;-):biggrin2:...Ale mówię Wam rozłożyło mnie w ciagu pół godziny!!!!

Dziewczyny jak się robi te suwaczki (jakaś głupia chyba jestem)...Nie mogę sobie poradzić...Wkleiłam już jeden ale wciąż mi pokazuje ten sam dzień cyklu....Ten suwaczke trzeba dodac jako sygnaturę???Mam już chyba z 10 zrobionych a zadnego nie umiem użyć...HELP!!!!
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif

Ostatnia edycja:
reklama
czesc,
oj kochana ta temperaturka nieznacznie ci spadla jeszcze nie ma @ wiec jest nadzieja a ja ta @ odganiam sio, sio.....
a ja ostatnio tez mialam taka cicha nadzieje ale niestety @ przylazla:confused2: i mam to gleboko w du....:rofl2:
a dzis bylam w klinice pobrali mi krew i tak beda co 3 dni pobierac i robic usg boje sie tylko ze bede niedlugo chodzila jak narkomanka z polkutymi rekami bo juz mam wielkiego siniaka:eek:
dzis jak popatrzylam na zdjecia dzieciaczkow ktore przyszly na swiat z pomoca kliniki az sie usmiechnelam i mam nadzieje ze mi tez pomoga ze na moje urodziny(24.12) bede juz miala prezent w brzuszku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry