Agi78 to jest piekne...

az milo sie czyta :-) tokie romantiko :-):-):-) i wiesz co ci powiem?? przeznaczenia nie oszukasz... uciekalas od tego faceta a jednak jestescie razem

tak musialo byc :-);-) jakie to zycie moze byc i zmieniac sie w ciagu paru dnia, ba czasami w ciagu paru sekund... bo najwazniejesze to byc szczesliwym...
i ta mozliwosc podejmowania decyzji z druga polowka... cudowne... ja mam wiele znajomych co ,,powpadalo'' w bardzo mlodym wieku i sporo z nich niestety nie jest z ojcem dziecka... ja sie ciesze ze decyzje o dziecku podjelismy oboje... w sumie moj tz to mowil o bobasie jeszcze jak bylam w polsce i to mnie tak przekonalo bo nie kazdy facet po 2 miesiacach znajomosci mowi o tak powaznych planach...
dlatego kochane cieszce sie ze staranek bo pozniej bedziecie wspominac je ze lzami w oczach...

ze bylo ciezko bo staranka dlugie ale dziecko jest warte tego...
ja sobie wszystko tak tlumacze... i mam mdlosci i wymioty ale wiem jedno-jest to warte dziecka...
wiele kobiet wspomina porod bardzo zle ale zadna nie mowi ze zaluje...
ja kochane zycze wam zeby te wasze staranka byly jak najkrotsze bo sama wiem jak to jest jak sie czeka, czeka i nic... ale jak sie okaze ze zafasolkujecie to bedzie ogromna niespodzianka... ja sie dowiedzialam o ciazy przed urodzinami i moj mi musial przyzekac ze nic mi nie kupi bo ja nie chcialam nic... bo ja jzu dostalam najwspanialszy prezent na swiecie... i za zadne pieniadze nie mozna tego kupic...
trzymam za was kciuki bardzo bardzo mocno... i pamietajcie ze ja o was nie zapominam i podgladam was kilka razy dziennie nawet jak nic nie pisze... buziaki dla was kochane...
a i tak na szczescie lapcie fluidki ciazowe juz takie ,,odchowane'' troche :-)

:-)
####################################################################################################################################################################################################################################