sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
a moja mama bardzo chciala zebym miala jeszcze drugie dziecko zawsze mi tego zyczyla a najlepiej zeby to byla corcia hehe
nawet mi sie przysnila po pogrzebie
jak rozmawiala z kolezanka i chwalila jej sie ze ja urodzilam drugie ciecko dziewczynke to bylo bardzo dawno ale ten sen pamietam
oj niewiem czy moge wziasc clotrimazol na noc kurde bo jak wezme to jutro tempka bedzie zaklocona
no nic chyba zrobie tak zmierze tempke o 5.45 i dopiero wtedy zaloze tabletke bo wstaje dopiero o 6.30
kurde znuuf tam w srodku czysto nie ma takichh serowatych uplawow tylko wodniste
za to na zewnatrz piecze i leciutko swedzi wiec moze sama masc wystarczy? niewiem co mam zrobic![]()
wez sprobuj mascia... ja tez to swinstwo mialam od jednego plynu do kapieli... niby nie tani a i tak cholerstwo sie zrobilo... albo idz do gp on ci da recepte na taka tabletke... tylko ze ona u mnie po ok 4 dniach zaczela dzialac

no ale pomogla... nie zaszkodzi nawet gdybys w ciazy byla... bo w ciazy to dosyc tez uciazliwe... na razie mnei nei dopadlo i mam nadzieje ze nie bede miec... ja mialam jakies husteczki nasaczane czyms tam do higieny intymnej i sobei je do lodowki cala paka wlozylam to pozniej choldne ulge przynosily na chwile... ale chyba bez tabletki sie nie ominie tego badziewia.... bynajmniej mi nigdy na wlasna reke nie udalo sie z tym wygrac... a probowalam domowe sposoby i lipa straszna