sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Hej dzieki za wiadomosc, i chyba tak zrobie ze pojde tutaj do GP ale nie moge mu powiedziec ze sie staramy 2 lata bo on ma mnie w komp bo bralam zwolnienie do pracy jak bylam po tym ostatnim poronieniu w sierpniu.A staramy sie 1,5 roku gdzies albo i nawet wiecej.A moge wiedziec skad ty jestes? czy z Irl i skad czy z Angli![]()
no to w takim razie musza cos zrobic z toba bo jestes juz 1,5 roku od zaczecia staranek... i po poronieniu... dlatego powinni sie toba zajac bez problemu... wyjasnij sytuacje.... powiedz ze masz problemy z hormonami i twoj gin w polsce stwierdzil ze nalezy cos z tym zrobic... i wtedy oni napewno ci pomoga... wysla list do szpitala i tam gin zrobi wywiad z toba i zadecyduje co dalej... troche sie czeka na to wszystko bo ja podajze mialam usg w pazdzierniku, zauwazono ze mam psoc i 2 torbiele... spotkanie z ginem w szpitalu mialam dopeiero pood koniec stycznia... wiec trwa to troche... ale gin w szpitalu dala mi clo i mialma cykle monitorowane podajze przez 2 miechy... pozniej juz bez monitorowania kazali mi brac bo stwierdzili ze owulka jest wiec zalezy wszystko teraz od ,,sil wyzszych'' ze tak napisze :-):-) no i w 6 cyklu z clo sie udalo...

czego tobie jak i innym kobietkom tu na forum zycze 

ale to trwalo tak ok 2h i przeszlo a teraz jak sobie tak lekko pukne w nerki to zaboli
boje sie ze cos mnie bierze na dodatek cos mnie zaczyna swedziec
:-(boje ze to grzybek kurde wszystko do dupy.... tylko czekac jak @ przylezie i wszystko powychodzi
chyba sie cieszy i dlatego
i jak powiedzialam mojej mamie(s.p) to bardzo sie cieszyla , pomogla mi i nigdy nie powiedziala zlego slowa a bylam mloda bardzo mloda. Byla przy porodzie i zaesze mowila na malego"moj kochany wnusio" ech.. teskno mi za nia w koncu nie ma to jak mama:-(