reklama

Staraczki na Wyspach

Kama, dobrze, że wszystko poszło sprawnie :) A synek już pewnie zapomniał, tylko Ty się nastresowałaś tyle :) Oby los sprawił Ci jednak niespodziankę w postaci II kreseczek:)

LILITH, Może jakiś stan zapalny Cię dopadł:? Ale miejmy nadzieję, że to wszystko nie przekresli Twojej szansy na II krechy w tym miechu.
A jaki masz ten Robitussin na dry czy chesty cough?? I ile go bierzesz?

reklama
Chesty cough mam Megan.
Może stan zapalny, nie wiem, szczerze powiedziawszy jak się martwiłam wcześniej, tak od jakiejś godziny mam juz to wszystko serdecznie gdzieś. Moje mdłości nie zniknęły, są częstsze i czuje się jeszcze gorzej. Dziś mam kołderkowy wieczór z filmami i nic mnie więcej nie obchodzi .. tylko na męża czekam :D

heh, znowu zapomniałam.

Megan piję różnie.. od @ ale nie ma takiej potrzeby, szczególnie jak cykl jest dłuższy. Ale powiedzmy jak zaczynam od @ to starcza mi na 5-6 dni. Od 7 zwiększam dawkę i popjam co 3 godzinki. Od 9 już baardzo często bo koło 12 dc ma być owulka.

Zastanawiam się nawet czy nie zrobić sobie testu, już na prawdę mi odbija :D

Ostatnia edycja:
MI spadła o 0,2 stopnia, ale na upartego nie jest tak niska jak miałam w I fazie własnie.. wiem, że to głupie troche, ale dla świętego spokoju może zrobie.. już na prawdę nie wiem na co zwalić te moje dolegliwości a jakoś muszę przetrwać do poniedziałku.. tak myślałam, czy te plamienia to nie wina nadżerki, miałam swego czasu już i było cos podobnego. Tylko to chyba by lekarka zauważyłam w badaniu albo wyszłoby na cytologii?? czy to ona może się tak z dnia na dzień pojawić? wiecie może ??
Mykam lulu, coś padam dziś. Dobrej nocki.

Witam
No i niestety @ pojawila sie wczoraj wieczorem:-(Ale nie zalamuje sie ,teraz czekam na koniec i zaczynamy od nowa:-D W tym miesiacu bedzie lepiej bo staranka bez stresow i nerwow.Daniele mam tylko do piatku wiec mam spokojny czas aby jezdzic i odwiedzac znajomych .Musze sie wam pochwalic ze jeszcze 2 tygodnie i bedzie nowy czlonek rodziny.Bratowa ma termin na 15 wrzesnia ale bedzie miala cesarke wiec pewnie bedzie wczesniej.Szkoda tylko ze ja dopiero bede w Polsce w grudniu:-(

Kama, dobrze, że tak podchodzisz do nowego cyklu. Najważniejsze by bez stresów i na luzie.
A od września do grudnia, to nie aż tak dużo czasu, zobaczysz jak Ci szybko zleci i pewnie już zafasolkowana polecisz do polski :D

Kama, te nasze @ coś nie chcą odpuścić. Ale nie możemy się poddawać :)
Gratuluje nowego, przyszłego członka rodziny. Rzeczywiście do grudnia szybko zleci.
My wlaśnie zabookowalismy bilety na konic października i mam wrażenie że to już za chwile.

Syrop już zakupiony, nowe testy już przyszły-jednym słowem zwarta i gotowa oczekuje owulacji hehe ;)

Megan, nie pij syropku za wczesnie, wystarczy ze 2 dni przed dniami płodnymi w większej ilości lub jak się zaczną dni płodne, on bardzo szybko śluzik rozrzedza. U mnie dziś pojawił się odrobine rozciągliwy i nadal wodnisty, więc jak nic na dni płodne wchodzę :D Test ciążowy jak myślałam, negatywny. Jeszcze mnei dziewczyny na 28dni. postraszyły, czy to nie ciąża pozamaciczna.. ale jak juz pisałam, olewam wszystkie dolegliwości, w poniedziałek lekarz, dziś też pod kołderkę a weekend odstresuje poza domem. Szczególnie, że dziś ładna pogoda się zrobiła i o dziwo jak wyszłam z domku prawie wszystkie urojenia minęły :D Tak więc nic, tylko się tulić i pobadać w poniedziałek :)

Hej dziewczynki:-)
Ja melduje ze żyję i wszystko u mnie ok:tak: @ juz się skonczyła i leci kolejny cykl. Ale tak jak juz pisałam odpuszczam narazie testy owu, musze odpocząć i wyluzowac trochę bo sie wykończe he he:-p
Za dwa tygonie urlopik wiec narazie na tym się skupiam i juz niemogę sie doczekac:-D
Aga ja też myślę ze powinnaś zrobić sobie test tak dla pewności :tak: Po co gdybaś i się stresować zrób i juz bedziesz wiedzieć czy to fasolka czy dzieje się coś niepokojącego.
Kama superr ze synek tak dzielnie znosł wizyte u dentysty, mały bohater :-D

reklama
Lilith-Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!!!!!!!!

Megan-Strasznie szybko leci ten czas.Dopiero z rodzinka sie przeprowadzalismy a tu juz 4 miesiace jak mieszkamy w nowym mieszkanku.Jak tylko synek zacznie przedszkole wtedy dopiero czas mi zleci do grudnia.Juz sie nie moge doczekac bo bedziemy az miesiac w Polsce cala rodzinka:-D

Roxii-Masz racje zeby sie troche odstresowac,najwazniejsze teraz to cieszyc sie z wakacji ktore wkrotce bedziesz miala:tak:

Bratowa sie trzyma ale miala przeboje z rodzicami swoimi i wyladowali u mojej mamy.Niestety mama odzwyczaila sie mieszkac w wiekszej ilosci a skutki sa takie ze placze albo do sluchawki albo przez skype.Ma niestety powod bo bratowa siedzi caly dzien w fotelu i nic nie robi!!!!Troche by bylo pisania jednak zal mi mamy ktora jest chora i nawet ziemniaki zeby obrac musi sie meczyc:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry