Kama83
Fanka BB :)
Witam
Megan_ek-Sliczny prezent na urodziny dostalas:-) Teraz masz sie kim opiekowac i nie myslec tak bardzo o starankach.Kotek jest przeslodki.
LILITH-Napisz zaraz jak wrocisz jak tam u lekarza bylo
Roxi-Wakacje zapowiadaja sie super.Spa w gorach jak ja ci zazdroszcze
W dodatku jeszcze trafilas na promocje w klinice.Nic tylko sie cieszyc z nadchodzacych wakacji
Ja niestety najblizszy tydzien spedze w domu.Synka od soboty wysypalo i okazalo sie ze ma ospe:-( Biedaczek caly jest obsypany a najwiecej glowke we wloskach
Na szczescie nie zauwazylam aby rozdrapywal i mam nadzieje ze tak pozostanie.Po @ nie ma juz sladu wiec zaczynamy kolejny cykl staranek
Mama nadzieje ze w tym miesiace beda owocne
Megan_ek-Sliczny prezent na urodziny dostalas:-) Teraz masz sie kim opiekowac i nie myslec tak bardzo o starankach.Kotek jest przeslodki.
LILITH-Napisz zaraz jak wrocisz jak tam u lekarza bylo

Roxi-Wakacje zapowiadaja sie super.Spa w gorach jak ja ci zazdroszcze
W dodatku jeszcze trafilas na promocje w klinice.Nic tylko sie cieszyc z nadchodzacych wakacji
Ja niestety najblizszy tydzien spedze w domu.Synka od soboty wysypalo i okazalo sie ze ma ospe:-( Biedaczek caly jest obsypany a najwiecej glowke we wloskach
Na szczescie nie zauwazylam aby rozdrapywal i mam nadzieje ze tak pozostanie.Po @ nie ma juz sladu wiec zaczynamy kolejny cykl staranek
Mama nadzieje ze w tym miesiace beda owocne
Najgorsze ze jedna krostka wyszla mu pod powieka i biedaczek nie mogl rano oka otworzyc.Mam nadzieje ze ta ospa szybko minie bo juz mam dosyc.W piatek wracaja koledzy Dominika z wakacji i biedak bedzie zalamany bo nie bedzie mogl sie z nimi bawic:-( Czemu te nasze dziaciaki musza tak cierpiec
Nawet nie weszlam tam bo cuchnie na kilometr.Dzisiaj maz go wyniesie i wyrzuci,ale nie mam teraz pojecia co zrobic zeby to jakos zdezynfekowac.Dobrze ze chociaz nie ma tutaj upalow to sie tak szybko ten smrod nie rozniosl.Jestem normalnie wsciekla bo szopa jest na ogrodzie gdzie synek sie czesto bawi.Wlascieciel oczywiscie nie przejal sie i stwierdzil ze mozemy robic co chcemy.Ja najchetniej to cala to szope bym rozwalila i wypieprzyla
Szkoda gadac