reklama

Staraczki na Wyspach

Hej dziewczynki!
Kama no faktycznie z tym lisem w szopie to trochę przykra sprawa:baffled: Jak mozna zdechłe zwierze zostawić w szopie koło domu??:szok: i jeszcze w ogóle tym się nie interesować! dziwna sprawa... Wkurzyłabym się na maksa, naprawdę współczuje:sorry2:

Ja juz z niecierpliwością czekam na urlopik jeszcze tylko 5 dni i lecimy do Polski:-) ach juz tak mi się czas ciągnie:sorry2: Najgorsze że do urlopu nie mam juz wolnego i do srody musze pracować:baffled:
A poza tym tak jak wspominałam tel cykl na luzie:tak: jakoś teraz mam płodne dni ale bez cisienia na przytulanka staram się o tym nie myślec i robie sobie urlop w staraniach he he:-D
A jak tam u Was kochane??? Ola, Zuzia, Megan_ek co słychać??? żyjecie dziewczyny????

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Melduje, ze zyje. Czekam na wynik biezacych staran. Rowniez wzielam sobie to wszystko na luzie, przerosl mnie ten ciagly stres, HSG mnie podnioslo na duchu. Nawet nie wiem kiedy bylam ostatni raz na forum.

Szwagierka juz urodzila, a ja znalazlam sobie nowe hobby: bede zakladac 200 l akwarium morskie.

Pozdrowienia

Widzę, że u Was ciekawie i się nie nudzicie i to najważniejsze :)
Ja spokojnie czekam na @, zajęłam się sobą, dietka jak wam wcześniej pisałam, ćwiczenia, zajęłam się włosami, z czarnych powoli zmieniam na czerwone jak miałam dawniej :)Cóż, teraz coś dla mnie a nei wszystko z myślą o fasolce :)

LILITH pewnie czasami trzeba zrobić coś dla siebie i dobrze że robisz:)
Należy się a fasolka na pewno w końcu się pojawi...trzeba w to wierzyć choć domyślam się że nie jest to łatwa myśl.

Pozdrawiam was!!

O dziwo, póki wszystkie cykle są popsute moimi infekcjami i innymi problemami, to się nie nakręcam, wole się zając sobą i rodzinką, a jak fasolka będzie miała sie pojawić to i tak się pojawi, może prędzej, może później, szkoda mi nerwów na to. No i mam w tej kwestii sporo doświadczenia z poprzednich ciąż.

Hej dziewczynki....
Widze ze staracie sie w tym miesiacu na luzie podchodzic do tematu i tak trzymac:)

Roxii u mnie w porzadku staram sie znalezc sobie zajecie zeby tez nie myslec o tym wszystkim. Zapomnialam napisac ze jak bylam w Polsce to mojej kuzynce udalo sie zaciazyc... Tez dziewczyna starala sie przeszlo rok czasu, robili podstawowe badania i nic nie wykazywalo juz byla zapisana na badanie droznosci jajnikow a tutaj niespodzianka... to musi byz niesamowite uczucie kiedy dowiadujesz sie o fasolce....ehhh. Ty Roxii masz teraz urlopik wiec korzystaj, zycze ci tak udanego urlopu jak ja mialam. Naprawde odpoczelam i nie mialam czasu myslec o tych naszych staraniach.

LILITH fajnie ze robisz cos dla siebie... ja tez od czasu do czasu mysle o jakies zmianie ale nie mam pojecia co by tu zmienic. Chcialabym kolor wlosow ale z czarnego nie tal latwo samej to zrobic. Z reszta chyba i tak najlepiej mi w tym kolorze. Na razie staram sie powstrzymac wypadanie wlosow. Kupilam sobie w Polsce takie kapsulki z Revalid na miesiaczna kuracje trzeba je codziennie wciarac w skore zobaczymy czy cos pomoze.

A jeszcze mam pytanko o castagnusa, bo mam zamiar go jednak kupic. LILIFH ty kupilas go tutaj jako agnus kastus tak??? a ile to ma zawartosci mg bo jak patrze na polskie strony to cos tam pisze ze 45mg chyba tego wyciagu a tutaj jak sprawdzam w internecie to jakos dziwnie jakby o wiele mocniejsza dawka. Orientujecie sie dziewczynki??

Ola takieee akwarium:szok::-) No to super. Troszke roboty przy tym bedzie ale chyba o to chodzi by moc sie czyms zajac. Wrzucaj fotki jak tylko bedziesz miala gotowe. Mi tez sie marzy jakies zwierzatko ale chyba mieszkanie na wieksze bysmy musieli zmienic bo tak nie ma szans. :-D

Agus pozdrowionka dla ciebie;-)

reklama
hej dziewczynki widze ze zadna mi jeszcze nie odpisala o tym castagnusie ale chyba sama to rozszywfrowalam. U nas w Polsce kupuje sie castagnusa ktory zawiera 45 mg czegos tam. Tutaj w internecie mozna znalezc o 500mg lub nawet 1000mg z tym ze to jest zwartosc jakiegos wyciagu z suchych lisci a zeby byl odpowiednik do polskiego trzeba podzielic przez 10 bo w Polsce sklad jest 1:10. Czyli wychodzi ze tutaj nalepiej kupic 500mg to wtedy bedziemy mialy odpowiednik polskiego. Ale znalazlam tez na stronie bootsa ze maja castagnusa normalnie z oznaczona zawartascia 25mg. Czyli co dziewczynki najlepiej chyba zaczac brac od pierwszego dnia cyklu co??? Bierzecie rano czy jak??? Pozdrowionka i milej niedzieli:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry