reklama

Staraczki na Wyspach

Hej dziwewczyny!
Widzę ze tu staranka pełną parą, trzymam kciuki dziewczyny:-)
My juz spakowani i za jakieś 2 godzinki jedziemy na lotnisko:-) W koncu doczekałam się urlopu, strasznie się z niego cieszę. Mam nadziję ze bedzie udany i ze odpocznę troche. Najbardziej boje sie wizyty w klinice to juz w piątek, ciekawe co nam powiedzą:sorry2: Ale powiem Wam ze mam jakieś takie pozytywne nastawienie do wszystkiego więc co mi nie powiedzą myślę że jakos dam sobie radę.... Mam zamiar odpoczywać a nie się stresować i denerwować, chce odpocząć od WSZYSTIEGO:tak:

Megan_ek jeśli chodzi jakość sprmy to tak jak LILITH pisze najlepiej jest co 3-4 dni się przytulać. Bo ani krótka ani zbyt długa przerwa nie jest dobra dla plemniczków. Jak się robi badania to abstynęcja powinna być co najmniej 3 dni ale nie więcej niz 5-6 dni. Takze czekanie od @ do owulki nie jest zbyt dobrym pomysłem :sorry2: Bo tak jak czytałam taka długa abstynęcja powoduje że w nasieniu jest duzo obumarłych plamników. Takze najlepiej jest chyba tak jak LILITH napisała przytulanka co 3-4 dni:tak: Trzymam kciuki i mam nadzieję że mimo wszystko się uda w tym cyklu:-D
Oki kochane jak juz koncze bo trzeba się powoli zbierać na lotnisko:tak: Trzymajcie sie, ja postaram sie co jakiś czas coś naskrobac na forum i dac Wam znac co i jak:-D

reklama
Hejka

Roxii kochana baw sie dobrze odpoczywaj i laduj baterie:))) Trzymam kciuki za badania. Ale najwazniejsze teraz zebys odpoczela i nacieszyla sie rodzinka:)

A u mnie dziewczynki dzisiaj busy... bieganie i sprzatanie ze jestem na ostatnich nogach doslownie padam na twarz, niespalam po nocce i teraz chyba ide juz nyny. Odezwe sie jutro bo normalnie glowa mi sie kiwa. Pozdrowionka

LILITH, nie mam pojęcia na kiedy mam termin @. Ale do 8.09 powinna przyjść. Co do tempki, to wiem, że mi alkohol podnosi i krótki sen, ale grzejnik nie powiniem chyba. Nie ma takiej opcji nawet w kartach obserwcyjnych, ale ekspertem nie jestem.
A może to co innego Ci tempkę podniosło ;> Bo Ty za 6 dni testujesz :)

Roxii, dzięki za informacje, nie wiedziałam , że to co miało nam pomóc- szkodziło ;/
Udanych wakacji i relaxuj się ile wlezie- zawłaszcza w tym SPA :) Powodzenia w klinice.

Zuzia, oj podziwiam Cię, ja się po pracy do niczego nie garne, tylko siedzę i odpoczywam- leń ze mnie wstretny!
No to kolorowych snów :)

Między 30 a 31.08. Dziś już dostałam @ bóli, więc wiem, że wstręciucha nadchodzi.
Dodatkowo pogubiłam się z moim własnym śluzem i nei wiem czy to co się dzieję to zapowiedz wcześniejszej @ czy co..
Wkleje wam co pisałam, na 2 innych wątkach :D

Dziewczyny pomóżcie proszę :zawstydzona/y:
Nie wiem jak mam traktować mój poranny zewnętrzny śluz po nocnych przytulankach :(
Zauważyłam, że jest jakby hmm jak białko jaja, taka resztka i tylko na zewnątrz i tak jest zawsze. Przy szyjce zwykły biały, lepki czy tam kremowy a na zewnątrz taki dziwaczny :dry: Czy to mój śluz czy jednak tak wygląda PN ?? Np. gdy mam dni płodne i po przytulankach leżę, to ta pn zastyga i następnego dnia wychodzi w postaci jakby grudek z moim śluzem ale już w dni niepłodne wygląda jak wygląda.. :crazy: Nie wiem jak to traktować. Pomyślałam, że to może taki rozciągliwy jak na dzień przed @ ale do niej mi jeszcze troche brakuję a i wczoraj z rana po przytulaniu zauważyłam podobny, więc to nie to..
Sama nie wiem, dziś doszły bóle jak na @ już, więc strasznie się zakręciłam.
Mam nadzieję, że dobrze wam wyjaśniłam o co chodzi :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry