Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj u nas na wateczku:-) Niestety my tez zabardzo Ci nie pomozemy, bo zadna z nas nie miala robionego ivf ani tu w uk ani w Polsce... ale napewno mozesz liczyc na nasze wsparciewitam dziewczyny,moja klinika jest w Bourn Hall Cambridge,moze ktoras z was co slyszala ja jestem tu nowa na forum nie mam tez nikogo tu bliskiego co by mial ivf i nikt zabarzdo mi nie moze pomoc,ide dlugim protokolem i wczoraj mialam oierwsze usg okazalo sie za nie wychodowalam swoich pecherzykow sa za male zwiekszyli mi zastrzyki z gonalu z 112.5 na 150 i dodatkowo biore suprecur 0.2 a jak jest u was? pozdrawiwam

tak mialam nadzieje ze Ci sie uda... No trudno, glowa do gory, trzeba teraz nabierac sil na nastepny cykl byc moze szczesliwy
Trzymaj sie kochana i nie smuc sie niedlugo sie uda:-)

Ja tez lecze sie tu na NHS i na INF musimy czekac ponad 2 lata
Ale to dobrze ze tak szybko u Ciebie dzialaja trzymam kciuki za Ciebie kochana i mam nadzieje ze tym razem sie uda
a kiedy masz kolejne IVF????
Czasem jest tak ze po urodzeniu jednego dziecka potem jest problem. Tak jak widzisz u Kamy35- ma jedno dziecko a teraz okazalo sie ze ma niedrozne jajowody wiec jedyne wyjscie to IVF. Ty masz takie samo prawo do leczenia jak te dziewczyny co nie maja dzieci. Pogadaj z tym swoim lekarzem albo go zmien bo on cos kreci
Roxii fajowo masz,pewnie już po zakupach i w samolocie![]()