reklama

Staraczki na Wyspach

Niestety nie, a druga sprawa to landlordzi których my znamy, nie mają obecnie mieszkań a z innymi to taka dziwna sprawa, niby prywatnie a tak na prawdę przez agencję.. będziemy musieli kupić gazetę i tak szukać, jeszcze inni znajomi mają popytać swoich landlordów, czy też znajomych.. ale niestety będziemy musieli tu dłużej zostać :(

Miłego dnia :)

reklama
LILITH glowka do gory napewno niebawem cos znajdziecie, wiem ze perspektywa pozostania dluzej na tym mieszkanku nie jest fajna, ale musisz uzbroic sie w cierpliwosc:tak: w koncu znajdziecie mieszkanko, trzymam kciuki:-)

Kamilaedi jak tam u Ciebie?? robilas drugi test??? ciekawosc mnie zzera, ja wciaz trzymam kciuki:-D Daj znac co i jak:tak:

Ja jeszcze tylko jutro do pracy i zaczynam URLOP!!!!!!!:-D A w piateczek lece do mojej kochanej Polandii, ale sie ciesze w koncu troche sobie odpoczne:tak: Przykro mi tylko bo moj M nie ma juz urlopu i zostaje tu sam:sorry: a juz nie wspomne o tym ze w trakcie mojego pobytu w Polsce bede miala owulacje... takze ten cykl spisany na straty:sorry: ale w sumie powiem Wam ze nawet troche sie z tego ciesze bo przynajmniej na miesiac uwolnie sie od myslenia i wyczekiwania na @ i tak bede wiedziala ze nic z tego wiec nie bede sie nakrecac i troche wyluzuje. Czyli nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:-) Staramy sie o dzidzie juz tak dlugo ze jeden stracony miesiac nie robi mi roznicy... Nie wiem czy to dobrze czy zle...:eek:

Roxii witaj:)
Ale Ty masz fajnie z tym urlopem w Polandii:))
Odpocznij,spotkaj się z przyjaciółmi.
Takie małe rozstanie morze nawet dobrze wam zrobić,będziecie stęsknieni więc jak się razem dopadniecie do siebie to może być owocnie i oby tak było kochana:)

Miłego dnia życzę wszystkim:))

witam dziewczyny,moja klinika jest w Bourn Hall Cambridge,moze ktoras z was co slyszala ja jestem tu nowa na forum nie mam tez nikogo tu bliskiego co by mial ivf i nikt zabarzdo mi nie moze pomoc,ide dlugim protokolem i wczoraj mialam oierwsze usg okazalo sie za nie wychodowalam swoich pecherzykow sa za male zwiekszyli mi zastrzyki z gonalu z 112.5 na 150 i dodatkowo biore suprecur 0.2 a jak jest u was? pozdrawiwam

roxii milego urlopu zycze troche ci zazdroszcze....
lilith wkoncu znajdziecie to mieszkanie .... zycze poodzenia w szukaniu

a u mnie @ przyszla jak w zegarku, wczoraj rano... wiec nici z fasolki a szkoda bo jakos mialam dobre przeczucia co do tego cyklu ovulka piekna wszystko idealnie tylko fasolki zabraklo.... moze w nastepnym cyklu........ eh....:(

reklama
Witajcie kochane

Wpadlam sie zameldowac ze zyje i wszystko u mnie w porzadku.Dominik juz zdrowy ,niestety teraz mnie chorobsko zlapalo:-( Pozostal mi jeszcze tylko zatkany nos ale nadal kuruje sie domowymi sposobami.Jeszcze tylko tydzien pozostal mi do usg i juz sie nie moge doczekac.Strasznie ciagnie mi sie ten tydzien.Na szczescie juz jest czwartek wiec mam nadzieje ze szybko zleci.Nie wiem czemu ale ostatnio zauwazylam ze strasznie malo jem.Z tego co jadlam przed ciaza teraz potrafie zjesc polowe i jestem najedzona:sorry2:Pozatym odrzucilo mnie od miesa i kawy.A tak ogolnie to nic sie nie zmienilo:-p Wczoraj dowiedzialam sie ze kolezanka jest w ciazy:-D Bedzie tylko 2 miesiace roznicy miedzy naszymi dzieciaczkami:-D

Roxii-Pewnie jeszcze spisz jak rozpoczely ci sie wakacje.Zycze ci udanej wizyty w Polsce:tak:

Kamilaedi-Przykro mi ze @ przylazla.Teraz poczekac do konca i zaczynac staranka od nowa.

Lilith-Jak tam poszukiwania mieszkanka?Mam nadzieje ze juz wkrotce bedziesz nam pisac ze szykuje ci sie przeprowadzka:tak: Trzymam kciuki aby to szybko nastapilo:tak:

Na koniec wysylam oczywiscie fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D

Zycze wam milego dnia:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry