reklama

Staraczki na Wyspach

witam dziewczyny...
roxi jeszcze raz milego urlopu zycze :)
lilith trzymam kciuki za znalezienie chaty (wiem jaki to stres, dokladnie pamietam jak my zmienialismy chate tyle ze wszystko bylo na mojej glowie)
kama witaj na forum i zagladaj jak najczesciej..

a u mnie deszczowo depresyjnie, @ wciaz trwa, takze samopoczucie jak ta pogoda w szkocji....
w srode mam gosci z polski i pare dni wolnego wiec choc na chwile przestane myslec o tym co zawsze - fasolce :D i moze w tym cylku bedzie sukces......
pozdrawiam

reklama
Witam się :)

Wczoraj teścik pozytywny a dziś mąż uciekł z rana do pracy :D Po południu jedziemy oglądać mieszkanko, w niedziele na 50% i jeszcze w poniedziałek, w końcu coś się ruszyło.

A co u was??
Kamilaedi u nas dziś piekna pogoda.. ale ostatnie dni były takie jak piszesz..

Miłego weekendu :)

Co do mieszkania to tragedia. Głównie dlatego że na dole. Ale okazało się, że gość ma jeszcze jedno nad tym. Jest bardzo duże ale jedno sypialniane. Nic nie szkodzi. Bardzo nam się spodobało, chce je sama wymalować etc. Kuchnia się dopiero robi, łazienka może być. Dzielnica świetna jak zresztą i cena. Będziemy mogli przy okazji oszczędzić trochę i może o aucie pomyśleć :)
Jutro jedziemy oglądać jeszcze inne, ale chyba zdecydujemy się na to z dziś :)

witam...
jak tam u was dziewczyny? ja wstyd sie przyznac ale nie dawno sie obudzilam... ale jakos tak dobrze mi sie spalo...
lilith jak tam mieszkania?
agnieszka.kk i ja sie za obiad musze zabrac, tylko jakos nie mam pomyslu...
spkojnej niedzieli zycze

reklama
Witam Was kochane :)
Wpadłam tylko na chwile zameldować się po urlopie w Pl. Było cudownie!!!! :))
Dostaliśmy pozwolenie na budowę domku:D I tym bardziej nie chcialo się wracać do Uk. Ale cóż trzeba zarobić na tem domek..
Byłam u lekarza w Polsce. Nie mam dobrych wieści-torbiel na jajniku, a do tego lekarka nie może zacząć konkretnego leczenia bo za rzadko jesteśmy w Pl ;/
A od wczoraj się przeprowadzamy. Na szczeście mieszkanie jest oddalone o jakieś 15m od obecnego, wiec wygodnie sie nosi po pudełku:)
Miłej nocy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry