reklama

Staraczki na Wyspach

meganek witaj
I co Ty zrobisz teraz kochana z tym torbielem na jajniku?
wybierasz się do GP ?
Gratuluję pozwolenia na budowę domu to teraz już z górki:)

Pozdrawiam was serdecznie!

reklama
Pochwalę się, że przeprowadzam się w sobotę :D
Kupa roboty mnie czeka.. od razu chce wymalować całe mieszkanie.. kupić musze masę rzeczy, typu sofa, dywany, tv 2, kotary etc. Ale bardzo się cieszę, że sama mogę sobie urządzić mieszkanko. I co najważniejsze w końcu spokój będzie. Landlord świetny :)
Jestem neisamowicie podekscytowana i przejęta, o niczym innym nie myślę.
A na nowym mieszkanku zacznie się porządne staranie :D

U mnie już po skoku, dziś czy tam wczoraj, nie mam głowy teraz do tego :)

Już lecę nadrabiać co u was :)

Witam kobietki! Bardzo chcialam prosic o przyjecie mnie do Waszego grona staraczek na wyspach:) Sledze forum od dluzszego czasu,a Wy tu wszystkie jak przyjacioleczki, zazdroszcze,ja tez chce,prosze!

Witamy :)
Napisz coś o sobie może..

Megan, na torbiele tabletki.. ze 2-3 miesiące i powinna zniknąć. Ale wiesz.. może jest problem z niepękającymi pęcherzykami u Ciebie, stąd to. Moim zdaniem warto iść do GP.

Mieszkam w Bristolu od 3 lat ,mam 6 letnia corke.Od 2 miesiecy staramy sie o drugie malenstwo.W tym miesiacu po raz pierwszy zakupilam testy owulacyjne i mam nadzieje ze sie udalo,czekam na @,mam nadzieje ze sie nie doczekam:)
Wiecej pisalam w watku testy owulacyjne,jesli ktoras z Was ma ochote przeczytac i cos poradzic to bardzo prosze.Pozdrawiam i zycze milego popoludnia:)

Ostatnia edycja:
Pochwalę się, że przeprowadzam się w sobotę :D
Kupa roboty mnie czeka.. od razu chce wymalować całe mieszkanie.. kupić musze masę rzeczy, typu sofa, dywany, tv 2, kotary etc. Ale bardzo się cieszę, że sama mogę sobie urządzić mieszkanko. I co najważniejsze w końcu spokój będzie. Landlord świetny :)
Jestem neisamowicie podekscytowana i przejęta, o niczym innym nie myślę.
A na nowym mieszkanku zacznie się porządne staranie :D

U mnie już po skoku, dziś czy tam wczoraj, nie mam głowy teraz do tego :)

Już lecę nadrabiać co u was :)
LILITH ale super,cieszę się razem z Tobą.
Kochana jak się urządzisz to pstryknij kilka fotek i pochwal się nowym gniazdkiem.
Super że na Święta będziecie już w nowym mieszkanku:))
Witam kobietki! Bardzo chcialam prosic o przyjecie mnie do Waszego grona staraczek na wyspach:) Sledze forum od dluzszego czasu,a Wy tu wszystkie jak przyjacioleczki, zazdroszcze,ja tez chce,prosze!
kaskasz witaj i proszę rozgość się:))

Życzę wam miłego wtorku:)
Pozdrawiam wszystkie !!

Agnieszko, oczywiście :)

Czy któraś z was używała tego compactu z duluxa do malowania?? Bo się zastanawiam, czy to faktycznie takie dobre i nie kupić, łatwiej byłoby mi malować..

reklama
Witajcie kochane

Jak wam mija dzionek? Ja juz drugi dzien siedze w domu i za nic nie mam zamiaru nigdzie wychodzic w ta ulewe.Rankami niestety nie mam wyboru bo synka trzeba zaprowadzic do przedszkola i odebrac:-( Na szczescie jutro obowiazek przechodzi na meza:-D Wprost nie moge uwierzyc ze w koncu jutro zobacze swoja kruszynke:-D Strasznie sie denerwuje czy wszystko w porzadku.Z drugiej jednak strony nie ma nic niepokojacego a jednak ziarenko jakies pozostaje:sorry: Trzymajcie kochane kciuki za jutrzejsze usg.Napisze wam jutro jak bylo:-D

Lilith-Super ze w koncu sie przeprowadzisz i swieta spedziusz juz w nowym domku.Bardzo sie ciesze ze ci sie udalo:tak: Co do compactu z duluxa to nie wiem czy o ten chodzi ale my mielismy zamiar kupic bo byl w promocji.Maz jednak slyszal opinie ze jest do dupy i nie rozprowadza rownomiernie farby.Napisze ci wieczorem o jaki dokladnie chodzilo bo musze meza spytac a nie chce namieszac ci w glowie:tak:

kaskasz-Witaj na staraczkach.Rozgosc sie u nas i czuj jak u siebie:-D:tak:Kiedy masz dostac @ ?Oczywiscie wszystkie bedziemy trzymaly tu kciuki aby sie nie pojawila:-D

megan-Witaj po wakacjach.Ciesze sie ze dostalas pozwolenie na budowe.Teraz nic tylko sie budowac:-D Szkoda jednak ze lekarz nie mial dla ciebie dobrych wiadomosci.Mam jedbak nadzieje ze tutaj szybko wylecza ci torbiela i bedzie wszystko dobrze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry