reklama

Staraczki na Wyspach

Mieszkanka to fakt nie wyglada to najlepiej, u nas to podlogi nie bylo tzn.same gole dechy ,ale to nawet lepiej bo przynajmniej nie masz jakiegos smierdzacego dywanu nie wiadomo po kim,w kuchni tez pusto ,ani pralki,ani kuchenki,ani lodowki,tylko zlew byl,wiec wszystko sami musielismy kupowac i tez sie ciesze bo to chociaz nowe i nie uzywane,teraz juz mamy pokoik dla cory zrobiony ,wszedzie odmalowane i panele na podlodze,to wszystko troszke nas kosztowalo ale ciesze sie ze to juz nasze i ze nie bede musiala juz wiecej martwic sie przeprowadzkami.A dzielnica tez ok,bardzo zielono,wszedzie lasy i spokoj, bardzo fajne miejsce do wychowywania dzieciaczkow,jest gdzie spacerowac:)

reklama
Najważniejsze, że jesteście zadowoleni :) Choć fakt, roboty mieliście bardzo dużo. U nas ciężko z dzielnicą, bo mało mieszkań jest w tej co obstawialismy i większość to tarasowcę a do takiego nie pójde już nigdy, raz mieszkałam i mowy więcej nie ma o tym mieszkaniu :D

Witajcie kochane.
Wlasnie mam chwile czasu aby siasc na komputer.Wrocilam z badania i jestem szczesliwa jak nigdy.Z maluszkiem wszystko w porzadku.Serduszko ladnie bije,sa dwie raczki,dwie nozki:-D Mozg byl ladnie widoczny,zoladek i reszta tez.Na sam koniec babka powiedziala ze jest bardzo uparty bo nie dal sie zmiezyc.Wyczepala go na wszystkie mozliwe sposoby a dzidzi i tak nie zmienilo pozycji:-p Na koniec chyba jednak sie zlitowalo bo w koncu zmienilo pozycje:-DJa wcale nie narzekalam bo moglabym tam godzine lezec i ogladac:-D Na sam koniec powiedziala mi ze maluszek jest starszy o 5 dni wiec data porodu sie zmienia na 13:tak:

A tu pokazuje zdjecia mojej kruszynki:-D

Załączniki

• 1289392703696.jpg
    1289392703696.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 36
  • 1289392868878.jpg
    1289392868878.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Lilith-Nastepne usg bede miala dopiero po powrocie z Polski czyli po 9 stycznia.Nie martwie sie bo bedac w Polsce odwiedze swoja ginekolog i napewno wtedy dowiem sie takze plec:-D Co do brzuszka to mozna powiedziec ze jak na 3 miesiac mam calkiem spory.Z Dominikiem taki mialam w 6 miesiacu:szok: Moze jak w koncu zrobie sobie zdjecie brzuszka to wam pokaze:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry