reklama

Staraczki na Wyspach

Kama, byłabym Ci wdzięczna, ja nie wiem gdzie opinii o tym poszukać.. myśleliśmy nad tym mniejszym i własnie on ma chyba compact napisane na końcu a ten drugi duzy nie..

Oczywiście kciuki mocno zacisnięte za jutrzejsze usg!! Bardzo jestem ciekawa co tam u Twojego maleństwa, tak więc czekam z niecierpliwością na relację :)

reklama
Kama83 @ma sie pojawic 19,20 listopada zobaczymy:)

A ja strasznego dola zlapalam,jestem strasznie niecierpliwa i zrobilam sobie na wieczor test owulacyjny bo ja glupia naczytalam sie ze pokazuje ciaze i wyszla jedna gruba krecha ,a od owulacji uplynelo niby 7 dni myslalam ze mi pokaze 2 krechy,a tu ot co az sie poplakalam.Dalej boli mnie podbrzusze i sutki jakies takie bardziej wrazliwe i to juz od 5 dni tak jest (wczesniej tak nie mialam,nawet jak miesiac temu myslalam ze sie udalo to nie mialam czegos takiego)
Oj ja glupia!

Milych snow dziewczynki :)

Witam dziś z rana :)

Przede wszystkim nie wolno się nakręcać :) Będzie co ma być i należy mieć pozytywne podejście do sprawy, choć niestety czasem nie jest łatwo.. a testem się zupełnie nie przejmuj, to jeszcze za wcześnie.. do zagnieżdzania mogło jeszcze nie dojść, więc spokojnie musisz poczekać. Pamiętaj, że nawet niektóre testy ciążowe nie wychodza w dniu @ a Ty robiłaś owulacyjnym i to 7 dpo :)

Agnieszko, tragicznie.. zupełnie nie wiem jak się zabrać za pakowanie, tym bardziej, że muszę wszystko praktycznie sama do piątku przygotować bo mąż długo w pracy siedzi.. a trochę tego do zabrania będzie.. za to sofa i tv już zamówione :)

Witajcie kochane

Ja wlasnie zjadlam sniadanko i siedze jak na szpilkach:-p Za godzinke wychodze wiec kochane trzymajcie kciuki:-D Wczoraj wieczorem czulam chyba ruchy dzidzi.Moze nie byly tak wyrazne i dlatego nie jestem pewna czy to bylo to.Powiem wam jednak ze fajne uczucie ,jakby motylki i delikatne pukanie:-) Jednak chyba jest za wszesnie aby juz czuc ruchy dzidzi:sorry2:

kaskasz-Nie zalamoj sie.Lilith dobrze ci napisala ze jeszcze sporo czasu pozostalo a test owulacyjny to co innego jak ciazowy.Ja robilam test 2 dni przed @ i byla slaba kreseczka.Dopiero 2 dni po byla juz wyrazna:tak:

Agnieszka-W koncu sie doczekalam i za 2 godzinki zobacze swoja kruszynke.Bardzo sie denerwuje ale jestem dobrej mysli:tak:

Na koniec wysylam wam fluidki abyscie szybko dolaczyly do mojego grona:-D *********************************************************************************************************************************************************************************

Dziekuje kobietki za wsparcie:)Juz mi troszke lepiej ,ale i tak mam przeczucie ze sie nie udalo:( Taki smutas dzis ze mnie

Kama83
wszystko bedzie dobrze,odezwij sie jak tylko wrocisz:)

LILITH
ja przeprowadzalam sie 5 razy,a rok temu byl 6 raz i juz na stale bo dostalismy mieszkanko z councilu.
Mielismy tyle przeprowadzek bo niestety zawsze trafialismy na pokreconych wlascicieli ,a to wody cieplej nie mielismy przez tydzien,a to cos sie popsulo ,a to grzyb byl taki ze nic nie pomagalo a moja cora astme ma. Wiec wiem co to znaczy przeprowadzka :) glowa do gory

reklama
My także kiedyś mieliśmy cansilowskie, bezpłatne z dopłatą dla nas na tydzień. Teraz jesteśmy zapisani w tych płatnych ale słyszałam, że te mieszkanka nie wyglądają najlepiej.. to będzie nasza 6 przeprowadzka w ciagu 3 lat, więc też nie jest źle, ale wiem, że czekac nas będzie kolejna na większe.. ale ważne, że w końcu się stąd wydostaniemy, więc to ogromnie mnie motywuję :)

Co do fasolki się nie przejmuj i nie stresuj. Poczekaj spokojnie do @, zobaczymy a póki co zaciskam mocno kciuki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry