Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i dlatego tak fatalnie sie czulam przez oststnie dni. Dzis jest troche lepiej ale rewelacji nie ma. Wiedzialam ze to tak sie skonczy, no ale cuz zrobic przyzwyczailam sie juz do tego:-(
.Ja z kolei ostatnio cos kiepsko sie czuje.Rano mam mdlosci i troche sie dziwie bo powienny sie skonczyc a nie dopiero zaczynac.Wczoraj po zjedzeniu rosolu powitalam kibelek:-( Mam nadzieje ze szybko mi przejda
Teraz siedze i czekam na kuzyna ktory jest juz w drodze do mnie,wiec bede miala towarzystwo

Zuzia rozumiem Cie kochana, bo sama czasem sie zastanawiam nad tym czy nie zostawic forum, ale zbyt wiele mnie tu trzyma;-) Szkoda ze tak zdecydowalas, bedzie nam Cie brakowalo, ale rozumiem Twoja decyzjeHej dziewczyny
Musze Wam powiedziec ze jestescie naprawde wspaniale tutaj i swietnie sie z wami pisze ale ja narazie odpadam. Bardzo was przepraszam ale nie daje rady. Od wtorku juz plamie na brazowo, a brzuch juz boli jak cholera. Testy negatywne... naprawde nadzieje mialam niesamowita ze sie uda i w sumie nadal mam ale wiecie ze kobieta dobrze wie co czuje...Musze naprawde sobie odpuscic na jakis czas, bo zwariuje... Juz i tak nie moge sie pozbierac. Odezwe sie za jakis czas. Narazie mam wyjazd do Polski i chce chociaz przez ten urlop normalnie pozyc. Pozdrawiam Was bardzo cieplutko i zycze powodzenia.
Roxii dziekuje za to ze mnie odwiedzilas. Trzymam kciuki za ciebie - milego urlopu w Polsce.
Bede tu Was zagladac - do nastepnego razu![]()
Odpocznij kochana i wyluzuj troszke, ja ciagle trzymam za Ciebie kciuki i wierze ze niedlugo Wam sie uda:-) Zycze Ci milego hollydaya, odpocznijcie i koniecznie zrobcie jakies badanka. Pozdrawiam, trzymaj sie i zagladnij tu czasem i napisz co u Ciebie:-)