reklama

Staraczki na Wyspach

Witam się i również życze miłego dnia :)
Dziś w trochę lepszym humorze.. jak już będę coś wiedzieć dam znać, póki co mąż ma dziś też dzwonić, wczoraj szef wydzwaniał po znajomych i kumple z pracy, więc źle nie jest :)

reklama
LILITH no i widzisz wszystko powolutku idzie do przodu:-) Napewno niedlugo znajdziecie nowe superrr mieszkanko:-D

Wczoraj poznym wieczorkiem zawilala do mnie @ dwa dni za wczesnie:sorry: i dlatego tak fatalnie sie czulam przez oststnie dni. Dzis jest troche lepiej ale rewelacji nie ma. Wiedzialam ze to tak sie skonczy, no ale cuz zrobic przyzwyczailam sie juz do tego:-(
A Wy jak tam dziewczynki???? Zuzia, Kamilaedi kiedy testujecie???? kciuki zacisniete &&&&&&&&&&&:-)

Aaaaaa no i zapmnialam napisac ze dostalam wczoraj maila od mojej Pani doktor z klinki w Polsce, ze zapisala mnie na wizyte na 8 listopada, takze superrrrr :-)
Pozdrawiam!!!!

Hej dziewczyny:)

Musze Wam powiedziec ze jestescie naprawde wspaniale tutaj i swietnie sie z wami pisze ale ja narazie odpadam. Bardzo was przepraszam ale nie daje rady. Od wtorku juz plamie na brazowo, a brzuch juz boli jak cholera. Testy negatywne... naprawde nadzieje mialam niesamowita ze sie uda i w sumie nadal mam ale wiecie ze kobieta dobrze wie co czuje...:( Musze naprawde sobie odpuscic na jakis czas, bo zwariuje... Juz i tak nie moge sie pozbierac. Odezwe sie za jakis czas. Narazie mam wyjazd do Polski i chce chociaz przez ten urlop normalnie pozyc. Pozdrawiam Was bardzo cieplutko i zycze powodzenia.

Roxii dziekuje za to ze mnie odwiedzilas. Trzymam kciuki za ciebie - milego urlopu w Polsce.
Bede tu Was zagladac - do nastepnego razu:)

Roxi, przykro mi z powodu @ i mam nadzieję, że się nie łamiesz. Fajno, że dostałaś tego meila z wizytą, pewnie się już doczekać nie możesz i się nie dziwie. Ja jeszcze nie dostałam listu z tej kliniki..

Za to jadę zaraz oglądać mieszkanko, które bardzo nam się podoba i jest w okolicy poprzedniego, z którego byliśmy bardzo zadowoleni :) Ma być prywatnie.. no nic zobaczymy czy nie będzie problemów i nam się spodoba, no i czy w bloku nie ma jakiś podejrzanych ludzi. Trzymajcie kciuki :)

Witam was kochane

U mnie juz duzo lepiej.Dominik po antybiotyku czuje sie znacznie lepiej,jeszcze tylko troszke mi pokaszluje ale mam nadzieje ze do poniedzialku bedzie zdrowy:tak:.Ja z kolei ostatnio cos kiepsko sie czuje.Rano mam mdlosci i troche sie dziwie bo powienny sie skonczyc a nie dopiero zaczynac.Wczoraj po zjedzeniu rosolu powitalam kibelek:-( Mam nadzieje ze szybko mi przejda :zawstydzona/y:Teraz siedze i czekam na kuzyna ktory jest juz w drodze do mnie,wiec bede miala towarzystwo:-D

Roxii-Przykro mi bardzo ze @ przylazla.Trzymaj sie kochana.Trzeba myslec pozytywnie,oby do stycznia a pozniej pochwalisz nam sie tescikiem z dwoma kreseczkami:tak:

LILITH-Powodzenia z mieszkaniem.Trzymam kciuki aby wam sie spodobalo i udalo wynajac :tak:

Na koniec wysylam wam oczywiscie mase fluidkow &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-D

Kama, dużo zdrówka dla synka no i Ty uważaj na siebie!
Moja córa już zdrowa, dwa dni ją coś męczyło ale już jest dobrze :) Oby nie powrócilo.
Mieszkanko jednak z sobotę oglądamy, mamy pierw zobaczyć co z tym gościem z cansilu załatwimy..

Co u was?

Ola się dawno nie odzywała..

Miłego dnia :)

czesc dziewczyny!
jak tam u was?? ja ciesze sie strasznie, ze juz piatek bo chyba bym zwariowala. W pracy mam taki 'sajgon',ze az szkoda gadac.... do tego moje nerwy w strzepach... ostatnio z T stwierdzilismy ze chyba musze isc do lekarza i poprosic o jakies tabletki uspakajajace bo jak sie nakrece rano w pracy to juz caly dzien rzucam piorunami...
no i czekanie na testowanie tez robi swoje... a testuje we wtork, bo mijaja dwa tyg od ovulki chyba, ze niewytrzymam i w niedziele zrobie test 'probny'
zycze wam zdrowka duzo bo cos tu pochorowalo sie sporo osob, nas tez krecilo dwa tygodnie temu ale garsc tabletek na noc i jakos przeszlo bokiem... milego popoludnia zycze

Hej dziewczyny:)

Musze Wam powiedziec ze jestescie naprawde wspaniale tutaj i swietnie sie z wami pisze ale ja narazie odpadam. Bardzo was przepraszam ale nie daje rady. Od wtorku juz plamie na brazowo, a brzuch juz boli jak cholera. Testy negatywne... naprawde nadzieje mialam niesamowita ze sie uda i w sumie nadal mam ale wiecie ze kobieta dobrze wie co czuje...:( Musze naprawde sobie odpuscic na jakis czas, bo zwariuje... Juz i tak nie moge sie pozbierac. Odezwe sie za jakis czas. Narazie mam wyjazd do Polski i chce chociaz przez ten urlop normalnie pozyc. Pozdrawiam Was bardzo cieplutko i zycze powodzenia.

Roxii dziekuje za to ze mnie odwiedzilas. Trzymam kciuki za ciebie - milego urlopu w Polsce.
Bede tu Was zagladac - do nastepnego razu:)
Zuzia rozumiem Cie kochana, bo sama czasem sie zastanawiam nad tym czy nie zostawic forum, ale zbyt wiele mnie tu trzyma;-) Szkoda ze tak zdecydowalas, bedzie nam Cie brakowalo, ale rozumiem Twoja decyzje:tak: Odpocznij kochana i wyluzuj troszke, ja ciagle trzymam za Ciebie kciuki i wierze ze niedlugo Wam sie uda:-) Zycze Ci milego hollydaya, odpocznijcie i koniecznie zrobcie jakies badanka. Pozdrawiam, trzymaj sie i zagladnij tu czasem i napisz co u Ciebie:-)
LILITH mam nadzieje ze to mieszkanko Wam sie spodoba i zaniedlugo tam zamieszkacie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry