Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekam na wynik :-)
Powiem Ci ze naprawde szybko dostaliście termin na IVF to świetnie:-) ale wiesz ja wiem że to ile sie czeka zalezy tez od miasta w którym sie leczycz. Kiedys pisała tu dziewczyna która mieszka w Londynie i po 3 miesiącach robili jej IVF na NHS, u Ciebie powiedzieli rok-dwa, a nam 2,5
Więc jak widać jest to zalezne od miejsca zamieszkania i klinki, nie powinno tak być bo to przeciez jeden kraj i wszędzie powinno byc tak samo,ale jak widac niestety nie jest:-( U nas jak się zapłaci kupe forsy to robią IVF dopiero po 6 miesiącach więc nie licze na to że na NHS zrobia mi szybciej niz za 2 lata.... Ale dziekuje Ci że naspisałaś i naprawde bardzo się cieszę że Wam tak szybko się udało
Oczywiście mocno bedziemy trzymać kciuki
Pisz jak najczęściej bo coś ostatnio u nas zastój się zrobił
Przez trzy lata to naprawde niewiele badan Wam porobili, ja wiem że tu złużba zdrowia jest kiepska i oni są niechetni do jakichkolwiek badań ale żeby przez trzy lata zrobic tak mało??? dziwne to dla mnie. Ale nie poddawaj sie kochana, dobrze ze jedziecie do Polski skonsultujcie sie tam z jakimś porządnym lekarzem, mysle że jesli Wasz problem to tylko Twoje hormony to jest to wszystko do naprawienia i napewno uda Ci się zaciązyć trzeba tylko dobrego lekarza żeby dobrał dobrze dawki leków. Ja myśle że w Polsce ktoś mądry Wam powie co i jak. Głowa do góry niedługo napewno sie uda, trzymam kciuki &&&&&&&
Biję się ciągle z myślami co dalej robić, juz chyba wolałabym nie mieć wyboru i musieć zapłacic albo czekać te 2,5 roku... Bo podęcie takiej decycji jest dla mnie zbyt duzym wyzwaniem, ja w ogóle mam problemy z podejmowaniem decyzji a jeśli o chodzi o takie sprawy to juz w ogóle tragedia
Nie wiem chiałabym zeby ktos to zrobił za mnie tak by było najprościej, albo musze sie wybrac do dobrego psychologa bo juz niewyrabiam i sma nie wiem czego chce