agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie!

Roxii chwilowo "zawieszamy" bo Ja nie mam zamiaru stresować się ciągle przeżywać,liczyć dni do @ itd.to chore jest jak dla mnie i dlatego odpuszczamy z mężem na jakiś czas oczywiście ale nigdy nie wykluczam tego że fasolka się jednak pojawi.Jak na razie będę was wspierać i wam kibicować.
Poza tym od września będę miała trochę dodatkowych zajęć poza domem,rodziną i pracą także wyluzujemy na maksa!
Pozdrawiam was!
U nas piękna pogoda
polaa fajnie, my też przyjdziemyAgnieszka tak, wybieram się![]()
Aga szkada że znów zawieszasz staranka, no ale skoro tego potrzebujesz, moze wyjdzie Wam to na dobre;-)
A co z LILITH nic się nie odzywa....
Pozdrawiam i ściskam pozostałe staraczki:-)
Roxii chwilowo "zawieszamy" bo Ja nie mam zamiaru stresować się ciągle przeżywać,liczyć dni do @ itd.to chore jest jak dla mnie i dlatego odpuszczamy z mężem na jakiś czas oczywiście ale nigdy nie wykluczam tego że fasolka się jednak pojawi.Jak na razie będę was wspierać i wam kibicować.
Poza tym od września będę miała trochę dodatkowych zajęć poza domem,rodziną i pracą także wyluzujemy na maksa!
Pozdrawiam was!
U nas piękna pogoda

Bardzo długo się czeka na wizyty, badania... W każdym miescie jest inaczej, my np wizyty w tej klinice mieliśmy co 3 miesiące więc kosmos. Jesli chodzi o in vitro to takze jest darmowe ale trzeba czekac na nie od 6 mesięcy nawet do 3 lat
Jesli masz jeszcze jakieś pytania to pisz. Postaramy się pomóc ;-)
Może idź do innego, albo niech ten Twój Ci wytlumaczy dlaczego niechce Ci przepisac luteiny??? to jest lekarz GP??? wiesz co ja miałam kiedyś dwa opakowania luteiny i ich niewykorzystałam ale nie wiem czy przypadkiem ich nie wyrzuciłam