Roxii
Mamusia 2013 :)
Abed WIELKIE GRATULACJE!!!!!:-) Przykro że tak GP sie zachował, ale z tego co wiem od koleżanek to tak tu to wygląda, w UK niebardzo przejmóją się ciążą i nie skaczą koło ciężarnych tak jak w pl. Nie chcę Cię martwić ale tu jeśli plamisz, krwawisz itp. do 3 miesiąca ciąży to oni nic z tym nie robią, nie dają zadnych leków na podtrzymanie
Nie wiem czy wszędzie tak jest ale wiele juz takich historii słyszałam. Mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko dobrze i nie będziesz potrzebowała pomocy, a jeśli nawet to trzymam kciuki zebyś trafiła na dobrego lekarza. Ale nie ma co sie martwić na zapas, dbaj o siebie kochana i zycze spokojnych dziewięciu miesięcy :-)
Nie wiem czy wszędzie tak jest ale wiele juz takich historii słyszałam. Mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko dobrze i nie będziesz potrzebowała pomocy, a jeśli nawet to trzymam kciuki zebyś trafiła na dobrego lekarza. Ale nie ma co sie martwić na zapas, dbaj o siebie kochana i zycze spokojnych dziewięciu miesięcy :-)

Jestem wściekła na maxa bo miekszamy tu dopiero 6 miesiecy, podoba nam się to mieszkanko i myśleliśmy że zostaniemy tu na dłużej. A tu taka niemiła niespodzanka