reklama

Staraczki na Wyspach

Dziewczynki- spotkanie z midwife mialam miec w 16-tym tygodniu, a usg w szpitalu w 20-tym. Jak sie teraz dowiedzialam, oby dwie wizyty bede miala w 17-tym tygodniu i to w ten sam dzien ( godzina po godzinie, o ile zdaze sie przemiescic)!!! Nie wiem, czy tu jest tak wszędzie, czy tylko ja mam takie "szczęście" :wściekła/y:
Roxii- trzymam kciuki za poszukiwanie mieszkania! No i odpowiedz z kliniki! Melduj na bieżąco, jak się sprawy mają.
Agnieszka - pakujesz się już ? :)

reklama
Matylda zadzwoń do swojej midwife i uzgodnij od nowa terminy,powiedz co i jak...może uda się przenieść.
A pakować będę się dopiero w środę bo w czwartek jeszcze do pracy idę i po pracy jak tylko się ogarnę nocą ruszamy w góry!:)

Miłego piątku dziewczyny:)

Agnieszka - problem polega na tym, że do mojej midwife nie można się dodzwonić. Bo nigdy nikt nie odbiera. Można zostawić wiadomość a one ( położne z Childrens Centre) mają do Ciebie oddzwonić. Sęk w tym, że z tym ich oddzwanianiem jest raczej dość słabo. Wiec teraz nie wiem czy mi się uda złapać z nimi jakiś kontakt do drugiego września, bo w łikend zamknięte, a w poniedziałek bank holiday i też zamknięte. Będę dzwonić cały wtorek, środę i czwartek- to może mi sie uda :) W każdym razie, będę walczyć jak lwica :))

Czesc Dziewczyny, mam pytanie. Czy ktoras z was wie mkze czy w Edynburgu jest Polski ginekolog do ktorego mozna sie udac prywatnie? Stracilam kilka ciaz i jeden jajowod, i powoli trace nadzieje. NHS ani razu nie zaoferowalo mi lekow na poczatku ciazy mimo, ze poronilam wczesniej. Zachodze w ciaze, ale nie chce sie ona utrzymac :( dalej staramy o malenstwo i bardzo bym chciala, zeby ktos mi tym razem pomogl.

reklama
Qcz ja jestem z Edinburgha i z tego co się orietuję to nie ma u nas żadnego polskiego ginekologa :/ moja koleżanka która jest w ciąży też szukała i lipa :/ Ale moge podać Ci namiary na klinikę ginekologiczną w Edim może tam Ci cos poradzą.
Dean Terrace Clinic
18 Dean Terrace
Edinburgh
EH4 1NL
Tel. 0131 332 7941
Poydrawiam i powodwenia zycze:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry