Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tylko jedna para jest taka jak my a tak to wszyscy wokół mówią tylko o dzieciach. Szukaliśmy kogoś na jakieś wakacje albo wyskok na weekend, ale nie bardzo chcemy z dziećmi, bo wiadomo jak to jest. Żadnych wypadów wieczornych czy imprez do późna...
Jeszcze tylko przetrwać jutro, a jutro mam wolne więc dłuuugo będę spała i dzień szybko zleci
Cieszę się że to juz we wtorek ale też panicznie się boje
teraz leżę w łóżeczku i odpoczywam:-)
:-)
Co do samego badania, to naprawdę nie masz się czego bać. Nie jest to jakieś super przyjemne, ale nie ma tragedii. W sumie są różne opinie niektóre dziewczyny pisały ze bardzo bolało, a niekótre piszą że w ogóle, także wiesz to zalezy od człowieka. Mnie trochę bolało, przez chwile dość mocno, ale da się wytrzymać. Ja na sali byłam bez M, ale być moze jak poprosisz to będzie mógł wejść. Przy badaniu jest lekarz i pielęgniarka. Ja po tym badaniu nie plamiłam, było wszystko ok tylko, czułam sie tak jakbym miała okres taki lekki ból, moze nawet nie ból tylko taki dyskonfort. Dasz radę , będzie dobrze, nie masz się czego bać
Dobrze ze zgodziłaś się na to badanie juz teraz będziesz miała to za sobą;-)