reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Roxii udanych wakacji i tez bedziemy tesknic !!! :-D ale ci zazdroszcze kobieto.... ja przez reszte tygodnia bede na nogach od 6.30 do 18.30 a w czwartek do 21.... umre chyba.... i jeszcze musze dojsc piechota na uczelnie bo tak wczesnie nie ma autobusow... grrrr ale coz... jutro robien tescik (nie wiem jak czuly) moze cos wyjdzie jak nie to nastepny dopiero w piatek :-D

reklama
Dzięki dziewczyneczki:-) Jeszcze jutro do Was zajrzę, lecę dopiero w środe rano. Jutro jeszcze fryzjer i takie tam ostanie przygotowywania przed urlopem;-)
Pam, loczkis trzymam kobitki za Was mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Roxi poodpoczywaj i naładuj bateryjki pozytywną energią. Zazdroszczę Kanarów, my byliśmy na Teneryfie i było super. Wrócisz opalona i słońce poprawi ci nastrój, bo od tej pogody tu mozna w depresję wpaść.

Nie mam siły pisać, czytam was kobietki na bieżąco, ale energii brak. Mam typową jesienną chandrę:-(

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny:-)
u mnie tez chandra ;-( wstalam w podlym nastroju i dzis @ w drodze bo mnie brzuch boli.
wakacje to swietny pomysl bo odpoczynek i slonce na pewno sie przydadza :-) ja tez nad czyms mysle ale do grudnia nie ma szans na wyjazd wiec tak mysle grudzien, styczen bo potem do lipca tez nicy z urlopu.
milego dnia wszystkim zycze.

reklama
Roxii udanych wakacji :-) dużo słońca :-)

noelka a jak ty się czujesz?? czujesz już ruchy?? ja pierwsze czułam w 16 tygodniu ale nie wiedziałam że to to ;-) bo to było jak by mi ktoś piórkiem w brzuchu łaskotał... ja to tak odczuwałam :-) masz już datę kolejnego skanu ??

w pl też pochmurno no ale październik więc co oczekiwać... moje maleństwo wczoraj skończyło pół roku... jak ten czas leci... rok temu nawet rodzice jeszcze nie wiedzieli że jestem w ciąży...

mąż dostał pracę, zaczyna od poniedziałku... nie taka o jakiej marzył ale jest na początek no i dalej będzie szukał...

Do góry